--> -->

Pierdere mare pentru Rapid înaintea derby-ului cu Dinamo

Rapid – Dinamo se dispută vineri, în Giulești, de la 21:30, iar unul dintre jucătorii importanți care ar fi putut fi pe teren nu va fi prezent în meci.

Golgheterul lui Rapid, Marko Dugandzic (29 de ani), titular în toate rundele din acest sezon, în care a marcat deja de 5 ori, are o leziune musculară, pe care a acuzat-o și la meciul cu FCU Craiova (5-3), și s-a antrenat separat de echipă în ultimele zile.

Conform GSP, el nu va fi refăcut la timp pentru meciul cu Dinamo. Croatul a fost titular în toate cele 7 partide din SuperLigă și a marcat deja 5 goluri (două din penalty).

Ce probleme are Dugandzic

În ultima rundă, Rapid a învins formația lui Adrian Mititelu, FCU Craiova (5-3).

Jucătorul giuleștenilor resimțise dureri la picior și la antrenamentele premergătoare meciului, dar și la încălzire, însă Cristiano Bergodi a mers pe mâna lui. A egalat la unu dintr-o lovitură de pedeapsă, apoi a ratat o alta.

Iar la pauză a ieșit de pe teren, fiind înlocuit de noul său concurent pe post, kosovarul Albion Rrahmani (22 ani), care și-a trecut în cont două goluri la prima sa apariție în tricoul alb-vișiniu.

Citește și

Simona Halep, o nouă dezamăgire: „Teribil”