Pierdere mare pentru Dinamo. Cât de mult va lipsi echipei

Dinamo a pierdut la Botoșani, scor 0-4, a noua înfrângere în 18 etape. Ceea ce este grav. Roș-albii se îndepărtează astfel de pozițiile de play-off, după acest eșec, coroborat cu cel dinainte, cu Chindia (0-1).

”Câinii” nu au prea mult timp să se vaite, miercuri seară, este o nouă rundă, de această dată în Ștefan cel Mare, contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Care nu mai este formația din tur, când bucureștenii au subordonat-o pe propriul teren, ci tocmai a strâns trei victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri. Trupa lui Jorge Costa a pus 4 puncte în fața roș-albilor.

Chiar dacă și-a pierdut golgeterul formației, Dumitru Cardoso, plecat în Coreea de Sud, la Suwon Blue Wings, ardelenii au o echipă ofensivă, bine așezată în toate compartimentele. Și Jorge Costa, fost campion cu CFR Cluj, are posibilități multiple.

În schimb, dacă Adam Nemec va fi din nou disponibil, după ce i-a expirat suspendarea de o etapă, ”Jerry” Gane l-a pierdut pe golgeterul formației, Deian Sorescu, care a atins cota de 4 cartonașe galbene. Deian are 3 goluri în 18 etape și lasă descoperit un post unde el însuși joacă forțat, cel de fundaș dreapta. Locul său ar putea fi luat în defensivă de Geani Crețu.

De văzut și cine dintre cei accidentați își va reveni, Paul Anton, Janusz Gol, Ricardo Grigore fiind indisponibili pentru etapa de la Botoșani.

Citește și

Gane schimbă sistemul, Botoșaniul superofensiv