Pierde o săptămână. Se putea și mai rău!

Neluț Roșu, 30 de ani, a ieșit accidentat la coapsă la meciul cu FC Botoșani (1-0), însă va sta departe de gazon maximum două săptămâni.

Dinamo a bifat luni seară prima victorie de la revenirea în Liga 1, scor 1-0 cu FC Botoșani, însă gazonul stadionului „Arcul de Triumf” nu a fost aliatul roș-albilor.

Neluț Roșu ar putea sta o săptămână, maximum două, departe de gazon

Unul dintre titularii „câinilor”, Neluț Roșu, a părăsit accidentat terenul în minutul 25, situația lui medicală fiind influențată și de starea gazonului.

Conform GSP, fotbalistul s-a ales cu probleme medicale la coapsă, a efectuat un RMN și primul rezultat nu este foarte îngrijorător vizavi de situația titularului din zona mediană a lui Dinamo.

Astfel, mijlocașul ar pierde maximum două săptămâni, probabil doar etapa din week-end cu FC Voluntari, pentru ca apoi Neluț Roșu să fie din nou la dispoziția lui Ovidiu Burcă.

A mai jucat cu probleme medicale

Trei meciuri din cele 5 jucate în acest sezon de Neluț Roșu le-a bifat ca integralist.

Ardeleanul a mai avut probleme medicale în trecut, dar de fiecare dată a strâns din dinți și a jucat, fiind unul dintre oamenii ce-au contribuit la promovarea formației, atât prin evoluția din teren, cât și prin atitudinea din vestiar.

”Ce să mai vorbesc despre starea gazonului? Ați văzut, se alunecă, indiferent de crampoane. Lui Neluț Roșu i-a alunecat piciorul și are o problemă medicală, să sperăm că nu este gravă”, a explicat Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo, după finalul meciului cu FC Botoșani (1-0).

Citește și

Pleacă de la Becali și se va duela cu Ronaldo, Benzema și Firmino!