Piedone a căzut pe șantier: ”Hopa Mitică, așa am mirosit asfaltul”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a căzut pe un șantier. S-a împiedicat și s-a prăbușit, cu toate că un apropiat de-ai săi a încercat să-l țină!

Imediat după incident a tras câteva injurături bune. Și-a revenit rapid și a continuat vizita pe șantier, cu zâmbetul pe buze după pățanie.

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/389705156937121/

Piedone a explicat incidentul pe Facebook

„Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit ‘prietenii”… ori când m-au împiedicat ‘binevoitorii’.

Spre dezamăgirea unora…

Mereu m-am ridicat, m-am scuturat și am mers mai departe pe drumul meu marcat și păzit de Dumnezeu!

Vă arăt căzătura de astăzi, oameni buni, dintr-un singur motiv: când sunt pe teren, mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori!

”Am vrut să v-arăt eu, mai apar fake-uri!”

Uneori, mai apar trucaje, diverse chestii fake… Așa că… am vrut să știți de la mine exact cum a fost, exact cum m-am dus de-a dura și-am mirosit asfaltul.

Sunt însă foarte bine. Dacă vă întrebați în ce zonă l-am imitat pe Hopa Mitică… explic: În zona Dumbrava Nouă!

Eram pe teren, am văzut oamenii și utilajele de asfaltare la treaba și am oprit să discut cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor!”, a transmis edilul.

Citește și

Mihaela Rădulescu descrisă de actuala soție a lui Ștefan Bănică: ”Așa este”