Piața virtuală care ajută economia tării în plină pandemie

O piață virtuală care să folosească în această perioadă persoanelor care nu pot ieși din casă pentru a-și face cumpărăturile sau pentru cei care preferă să se protejeze și preferă o metodă mai sigură de a-și achiziționa cele de trebuință a fost pusă pe picioare de trei tineri români. Așa că dacă ești producător român și nu ai unde să vinzi produsele în pandemie, te poți înscrie pe acest site!

Ovidiu Mihăilescu, Andrei Pătrașcu și Horea Dobai – sunt cei trei antreprenori care au lansat platforma Farmeria.ro. Au construit acest market online pentru a stimula economia țării, favorizând comerțul local-intrajudețean.

Dezvoltatorul platformei este Andrei-Dragoș Pătrașcu, un olimpic național medaliat cu aur la TIC și premiat anual la concursul național de informatică InfoEducație cu diferite platforme.

Tinerii susțin că au observat tendința românilor de a cumpăra produse importate, uneori, chiar din lipsa unei alte variante, drept urmare, au decis să găsească cea mai bună metodă prin care să îi determine pe români să aleagă calitatea românească.

Prin intermediul platformei, clienții au posibilitatea de a transmite feedback producătorilor, iar dacă unii dintre ei au comercializat produse de slabă calitate, deteriorate, raportându-se un abuz, aceștia nu vor mai putea avea acces la platformă.

Astfel, județul Vrancea, Neamț și Bihor s-au unit prin ingeniozitatea micilor antreprenori care au întocmit o acțiune cu efecte pozitive de lungă durată, care va fi de ajutor întregii țări.

 No Comments Yet

Comments are closed