--> -->

Peste asta ce-ar mai fi fost?! Cine voia să preia Dinamo!

Juan Melero nu a mai dat niciun semn de viață vizavi, Ionuț Negoiță și compania așteaptă să se vireze jumătatea de milion de euro drept garanție a solvabilității spaniolilor care se laudă că vor să investească la Dinamo. Din acești bani se vor plăti salariile restante ale fotbaliștilor și-o datorie la ANAF în contul bazei sportive de la Săftica.

În această seară, Anamaria Prodan Reghecampf a ajuns la un acord vizavi de implicarea, financiară și administrativă la Hermannstadt, dar impresara a declarat că a luat în calcul aceeași mutare la gruparea din Ștefan cel Mare! Mai ales că a declarat în mai multe rânduri că e dinamovistă din copilărie. ”Aș fi vrut la Dinamo, de ce să mă ascund… Era visul meu! Oricum, sper ca prietenul meu bun, Claudiu Florică, să se implice și să ia Dinamo. El a mai încercat, sper să-i ajute Dumnezeu să reușească”, a declarat Prodanca în această seară la DigiSport.

Claudiu Florică s-a implicat, împreună cu alți câțiva asociați ai săi, în programul Elite al celor de la DDB. N-a renunțat definitiv la a cumpăra acțiunile lui Ionuț Negoiță, cu toate că acum deține o funcție administrativă la Charlton Athletic, în Championship.

Citește și

Anunț important al Patriarhiei Române cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Tratatul de la Trianon