--> -->

Pesimism feroce la Dinamo: ”Niciun viitor”

Dinamo face act de prezență în ultimele etape din actualul sezon în Liga 1.

Pentru ”câinii” următoarele partide sunt teste utile în vederea participării la barajul de menținere/retrogradare din 22/29 mai.

”Îmi pare rău de situație”

Ioan Andone este dinamovist pur sânge și unul dintre jucătorii de legendă ai clubului din Ștefan cel Mare. Ca fotbalist a activat 7 sezoane în tricoul roș-alb și a cucerit două titluri și trei Cupe. Ca antrenor a cucerit cinci trofee, în primul din cele trei mandate în formația ”câinilor”.

”Îmi pare rău de situație, sper să se salveze la baraj. Sper, dar nu le văd viitor. E o veste bună că se face stadionul și, ca la Rapid, poate vor veni investitori serioși. Dacă se va face stadionul, sunt convins că va prezenta interes. Nu înțeleg nimic de acolo”, a spus Andone.

După șase etape disputate din faza play-out în Liga 1, Dinamo ocupă poziția a 8-a și ”câinii” nu mai pot evita barajul pentru salvarea de la retrogradare.

Pesimismul fostului mare apărător al roș-albilor este generat în special de evoluțiile mai mult decât modeste ale elevilor lui Dusan Uhrin în actualul campionat, mai ales că Dinamo s-a impus cu greu, scor 1-0, în deplasarea de la Mediaș.

Atac la Șerdean

Ioan Andone s-a declarat contrariat de faptul că Dorin Șerdean, omul numit președinte executiv de presupusul investitor spaniol Pablo Cortacero, continuă să lupte pentru a reveni în funcția deținută în cea mai neagră perioadă din istoria clubului.

Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo și vrea cu orice chip să revină în structura de conducere a ”câinilor”, cu atât mai mult cu cât deține și pachetul majoritar de acțiuni – 72%.

”Să aibă și tupeul ăsta? De ce vine? Să aducă bani de acasă, poate o avea câteva palate prin Alba Iulia. El vrea să salveze Dinamo. Cu ce?”, a răbufnit Ioan Andone.

Citește și

Părintele Constantin Necula: ”Împărțim sărăcia noastră cu alții mai săraci”