Pericol pentru Dinamo la baraj. Uriaș!

Dinamo va merge la baraj, în dubla de 22/29 mai, este o certitudine deja, astfel că toți ochii ”câinilor” sunt pe lupta de la vârf din play-off-ul Ligii 2.

După ce Petrolul s-a impus în fața Unirii Sloboziei, astăzi, Hermannstadt a bătut în Ghencea cu 4-1 pe CSA Steaua și cele două conduc, fiind pe locurile ce duc direct în prima divizie. Este ultima etapă din turul play-off-ului, Petrolul are 57 de puncte, iar sibienii 52 de puncte.

U Cluj ocupă locul 3, care ar urma să întâlnească Dinamo la baraj, ardelenii au 48 de puncte, dar au meci luni seară contra Concordiei Chiajna pe propriul stadion. Lupta pentru locul 2, dar și pentru al treilea, se dă între Hermnannstadt și Universitatea Cluj.

Sibienii au făcut instrucție cu CSA

Astăzi, cei de la Hermannstadt au jucat în Ghencea. Și-au făcut instrucție cu echipa Armatei. Hermannstadt a marcat de două ori rapid în prima repriză, Alhassan a marcat o dublă, al doilea gol venind dintr-o fază fixă, un jucător cu talie, care ar putea crea probleme uriașe ”câinilor”, deficitari la fazele fixe.

Echipa lui Marius Măldărășanu a jucat foarte bine pe contraatac, având câțiva jucători cu viteză în echipă, în special Petrișor Petrescu.

Steaua a marcat înainte de pauză, dar după revenirea de la cabine, Hermannstadt a continuat să fie extrem de periculoasă pe contraatac și a mai punctat de două ori prin Buhăcianu în minutul 60, iar același Buhacianu a scos un penalty în minutul 80, pe care tot el l-a transformat.

Presiune pe ”frații” de la U Cluj

Astfel, Hermannstadt câștigă o deplasare foarte grea, la București, iar presiunea se mută pe U Cluj. Sunt 4 puncte diferență, dar U Cluj încheie mâine runda din play-off pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, trupa lui Erik Lincar fiind condamnată să câștige acel meci pentru a nu pierde contactul cu echipa din Sibiu.

U Cluj și Hermannstadt se vor întâlni în duel direct în penultima etapă din play-off, la Cluj. La Mediaș, acolo unde evoluează Hermannstadt, s-a încheiat 0-0 între cele două.

Citește și

Octavian Popescu: ”Jumătate din Ronaldo”