--> -->

Pepe a refuzat sume uriașe la ”Survivor” și ”America Express”

Printre vedetele care au primit propunerea de a participa la două dintre cele mai urmărite show-uri TV, se află și Pepe.

El a primit propuneri avantajoase din punct de vedere financiar, însă a refuzat. Așa cum s-a întâmplat în trecut și cu alte show-uri, gen ”Exatlon”. Și atunci Pepe a refuzat. Motivele le-a dezvăluit decent, pentru Cancan.

”Trei”

Pepe își susține financiar întraga familie și nu poate lipsi prea mult de acasă.

”Eu nu pot pleca mai mult de o săptămână. Nici la nea Marin nu prea m-am dus. Nu am doar un copil, ci trei, sunt întreținător de familie. Fetele stau la mine, le duc la școală. În plus, am multe concerte semnate pentru o perioadă lungă. Încă de când au apărut aceste show-uri mi s-a tot propus, începând cu Exatlon… Dar e exclus, nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori.

Nu rezist să stau două luni fără copiii mei. Nicio sumă de bani din lume nu merită asemenea sacrificiu”, ne-a spus artistul.

Ce onorariu a refuzat

Conform informațiilor obținute de sursa citată, artistul ar fi primit 5.000 de euro pe săptămână la ”Survivor”, unul dintre cele mai mari onorarii oferite unui concurent. În ciuda sumei, latino-loverul nu a stat prea mult pe gânduri și a declinat invitația producătorilor.

Pepe a trecut printr-un divorț dureros, însă actuala lui soție, Yasmine Ody, l-a ajutat să-l depășească și i-a dăruit cel mai frumos cadou, un băiețel. Cântărețul a surprins pe toată lumea când a anunțat în luna noiembrie a anului 2020 că divorțează de Raluca Pastramă, femeia cu care are două fetițe.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au avut grijă ca Rosa și Maria să nu simtă lipsa niciunui părinte, astfel că aceștia își petrec timpul în mod egal cu copiii.

Citește și

Medeea Marinescu detalii despre tragedia ce-a lovit-o pe colega ei din filmul ”Maria, Mirabela”: ”Șoc după șoc”