Pensia Mariei Dragomiroiu după 40 de ani de carieră: ”M-a înjurat lumea”

Maria Dragomiroiu a spus ce pensie încasează, după 40 de ani de carieră. Interpreta de muzică populară a fost înjurată pe rețelele de socializare când a vorbit desore acest subiect!

Depășește 2.700 de lei, în prezent

În urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu (67 de ani) declara că încasează 1.200 lei după patru decenii de activitate.

Cântăreața nu era deloc mulțumită de suma pe care o încasa la momentul respectiv. Între timp, Maria Dragomiroiu a dezvăluit că pensia ei a mai crescut și a depășit 2.000 de lei.

”Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?’, a mărturisit Maria Dragomiroiu, în urmă cu mai mult timp.

”De la discuțiile cu pensia, m-a și înjurat lumea pe Facebook. Îi rog frumos să nu mă mai înjure că am trecut și eu de două mii de lei. Și cu indemnizația am făcut vreo 2.700 de lei. Dar un artist nu trăiește din asta. Eu și acum plătesc impozite și poate mulți dintre dumneavoastră primiți pensie’, a mărturisit Maria Dragomiroiu, într-o emisiune TV.

Secretele părului său, celebru

Interpreta de muzică populară este supărată că după atâția ani de carieră are o pensie din care nu se poate întreține. Cu toate că a ieşit la pensie, Maria Dragomiroiu a mai spus că deocamdată nu se desparte de scenă, dar nu că face bani frumoşi, ci pentru că iubeşte muzica prea mult.

În vârstă de 67 de ani, Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Se mândrește cu vocea ei, dar și cu părul său celebru.

”Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.

Odată, acum mai mult de 15 ani, într-o emisiune a Mihaelei Rădulescu, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.

Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat’, a povestit Maria Dragomiroiu.

Citește și

Marcel Ciolacu amenință: ”Începeam cu suspendarea lui Klaus Iohannis”