Peisaj de poveste aproape de România, la Pamporovo. Hotel ”Orpheus”, destinația perfectă de vacanță

Sărbătorile de iarnă au sosit! O destinație premium pentru orice buzunar este la Pamporovo, la 438 de kilometri de București.

O locație pe gustul românilor, și nu numai, frecventată și de europenii din Occident, nu doar din sud-estul continentului. Iar una dintre bijuteriile locale o regăsim la Hotel ”Orpheus”, în mijlocul unui peisaj ce-ți încântă simțurile și sufletul.

Hotelul ”Orpheus”, unul de tip SPA de 4 stele, este situat într-o pădure frumoasă de pini, cu o vedere pitorească spre zona de schi. La doar 10 minute de mers pe jos de Telescaunul #1 de la Ski Center 1 și cam la aceeași distanță de centrul stațiunii.

Pentru familiști de toate vârstele

Hotelul oferă 260 de camere mobilate confortabil (100 de camere duble, 80 de apartamente și 80 de camere de familie). Camerele sunt compuse dintr-un dormitor pentru adulți, zonă de relaxare, birou de lucru, televizor, telefon, baie cu duș sau cadă, toaletă, uscător de păr și articole de toaletă, prosoape și halate de baie.

Apartamentele sunt confortabile pentru cazarea a 3 adulți sau 2 adulți + 1 copil cu vârsta de până la 12,99 ani. Camerele de familie sunt cele mai bune pentru familii de 2 adulți și 2 copii. Toți copiii de până la 12,99 ani sunt cazați gratuit pe o canapea extensibilă confortabilă.

Dotări premium

Oaspeții se pot bucura de centrul SPA cu piscină interioară încălzită, piscină pentru copii mici, jacuzzi, saună finlandeză, saună cu infraroșu, baie de aburi, hamam – baie turcească, duș Vichy, terapii spa și tratamente de înfrumusețare, masaje, zonă de fitness.

În timpul sezonului de iarnă, micul dejun tip bufet și cina sunt servite la restaurantul principal și la restaurantul tradițional. După o zi lungă de schi, oaspeții noștri se pot bucura de serile lor și pot savura o băutură în Sky Bar de la etajul 7 sau la barul din hol.

Hotelul oferă, de asemenea, următoarele servicii și facilități: Olympia Casino & Gaming Club pentru adulți, Sală de joacă pentru copii și adulți, Program săptămânal cu animație pentru copii în Kids Club, Program de animație sportivă pentru adulți în fiecare zi.

Hai pe pârtie!

Pentru oaspeții hotelului oferim și servicii de schi – școală de schi și snowboard „PRO LINE” cu instructori profesioniști și atestați de ski/snowboard, închiriere echipament de schi și snowboard, depozitare echipament personal, transfer gratuit cu autobuzul de schi la centrul de schi 2 „Malina „.

”Toți oaspeții pot folosi gratuit parcările noastre exterioare, precum și garajul subteran. În întregul hotel este disponibil Wi-Fi gratuit”, au transmis reprezentanții hotelului.

Hotel pet friendly

Este un ”hotel pet friendly”! ”Suntem mândri să vă anunțăm că animalele dumneavoastră de companie sunt binevenite să vă alăture în timpul șederii dumneavoastră la Hotel Orpheus. Verificați condițiile suplimentare pentru animalele de companie la departamentul nostru de rezervări” este recomandarea oficialilor.

Puteți rezerva aici!

CARTE ONLINE! Din noiembrie 2021, toți clienții își pot face propriile rezervări prin noul nostru sistem motor de rezervări pentru rezervări online.

Informații Covid-19

Toate măsurile de siguranță sunt luate de la personalul nostru pentru a asigura sănătatea și șederea în siguranță a oaspeților noștri. Testele noastre de laborator sunt disponibile pentru oaspeți. Dacă nu aveți un certificat verde, îl puteți face imediat ce vă înregistrați la hotel la prețul de 15 leva (aproximativ 37 de lei).

Vă recomandăm cu căldură să faceți un test Covid-19 sau să vă luați Certificatul verde înainte de sosirea dumneavoastră în stațiune pentru a evita orice întârzieri la cazare.

Bucurați-vă de o vacanță minunată de schi și spa cu prietenii și familia la maxim în Hotelul Orpheus Pamporovo.