Pe el îl mai așteaptă Dinamo!

Dinamo nu a încheiat campania de achiziții. Se pregătește și de meciul cu Petrolul, de sâmbătă seară, dar și să continue mercato, pentru zona ofensivă. „Câinii” sunt foarte aproape să oficializeze cel de-al cincilea transfer din acest mercato.

Internaționalul bulgar Georgi Milanov, al 5-lea transfer al lui Dinamo!

Ultimele zile au fost pline la Dinamo în ceea ce privește campania de achiziții. După Darko Velkovski, sosit la începutul pregătirilor, bucureștenii au reușit să închidă nu mai puțin de trei jucători în ultimele două zile, cu care speră să reușească salvarea de la retrogradare.

Este vorba despre croatul Domagoj Pavicic, despre internaționalul moldovean Petru Neagu și mijlocașul francez Eddy Gnahore.

Iar campania de transferuri nu se oprește aici și un nou jucător este așteptat să fie prezentat în cel mai scurt timp. Este vorba despre Georgi Milanov, un internațional bulgar cu 47 de prezențe în naționala țării sale.

Bulgarul urmează să semneze în cel mai scurt timp, apoi este așteptat la București.

Mijlocaș central ofensiv

În vârstă de 32 de ani, pe care-i va împlini pe 19 februarie, bulgarul evoluează pe postul de mijlocaș central. El vine la Dinamo din postură de jucător liber de contract, ultima echipă la care a evoluat fiind Al-Dhafra din Emiratele Arabe Unite, de care s-a depărțit în iulie 2023. A bifat pentru aceasta 15 partide, fără să înscrie vreun gol.

Înainte de a se despărți de gruparea arabă, Georgi Milanov și-a mai trecut în CV echipe de renume, precum Litex Loveci, ȚSKA Moscova, Grasshopers Zurich, Fehervar și Levski Sofia. Ultima l-a vândut în ianuarie 2023 cu 150.000 de euro la Al-Dhafra.

Pe lângă cele 47 de prezențe în naționala țării sale, pentru care a marcat de două ori, Milanov se poate lăuda și cu cele două titluri de campion câștigate în Rusia sau cu cel din Bulgaria. În plus, are în palmares și Cupa Ungariei.

Citește și

Pfizer a dat România în judecată pentru neplata vaccinurilor anti-COVID contractate. Replica ministrului Sănătăţii