Pe cine vrea Gigi Becali în locul lui Tănase. ”Nistor, plus alți doi”

Gigi Becali a anunțat astăzi că Florin Tănase va pleca în China și că va investi în transferuri o parte din suma de 3 milioane de euro.

Patronul FCSB spune că este interesat de 3 jucători din Liga 1, dar îi va transfera doar dacă îi convin condițiile financiare.

Jucătorii de pe lista lui Gigi Becali sunt Dan Nistor (mijlocaș central, 34 de ani), David Miculescu (extremă, 21 de ani) și Alexandru Ișfan (extremă, 22 de ani).

”Nu mă mai retrag, am curaj acum”

”Acum, că pleacă Tănase, nu îmi mai e teamă. Nu se mai discută despre retragerea din fotbal. Am buget de 10 milioane de euro. Sunt bani pe care îi încasez, nu pe care îi dau eu. Am curaj acum. Ar putea veni chiar 4 jucători.

Vor veni de la mijloc în sus. Ar fi vorba de un mijlocaș și doi atacanți. Trebuie un mijlocaș în locul lui Tănase, un înlocuitor pentru Cordea și unul pentru Ianis Stoica. Trebuie 3 neapărat. Dacă pleacă Olaru, vom aduce 4 jucători.

Mă interesează Safranko, da. Vom vedea ce va fi. I-am zis lui MM Stoica să-l pună pe Pintilii să ia legătura cu Dan Nistor. Poate îl luăm noi. Nu știu ce s-a mai făcut.

Dacă îl pot lua pe Miculescu cu 500.000 de euro, îl iau. Iar dacă FC Argeș îl dă pe Ișfan la un preț acceptabil, îl iau. Dar nu mai fac investiții mari”, a spus Becali la Pro Arena.

Care e situația celor trei

Dan Nistor: Mijlocașul central are cele mai mari șanse să ajungă la FCSB dintre cele 3 ținte interne. A fost scos de Laszlo Balint din lotul Universității Craiova. Mai e dorit și de CS Mioveni. Cotat la 900.000 de euro, Nistor a mai jucat la Internațional Curtea de Argeș, CS Mioveni, Pandurii, Evian, Dinamo și CFR Cluj.

A mai fost dorit de către Gigi Becali pe vremea când era căpitan al ”câinilor roșii”, dar și înainte de a semna cu Dinamo.

Extrema David Miculescu (21 de ani) este o țintă mai veche a lui Gigi Becali. Și-a prelungit recent contractul cu UTA, iar acum are o clauză de reziliere de 1,7 milioane de euro.

FCSB a început deja negocierile cu atacantul Alexandru Ișfan (22 de ani). Jucătorul este cotat de transfermarkt la 600.000 de euro.

Citește și

Florin Tănase, transferat! ”Discutăm și despre Olaru”