--> -->

Pe cine vrea Dinamo în locul lui Steliano Filip

Dinamo a realizat o singură mutare până acum, Răzvan Patriche, fundaș central de 35 de ani, ex-Clinceni, în rest, doar a tratat pentru foarte mulți jucători. Și așteaptă să elibereze locuri în echipă și salarii în bugetul clubului.

”În două zile o să mai facem”, a transmis Iuliu Mureșan, administratorul special.

Ce salarii sunt

Nikos Kainourgios, jucător adus de Mircea Rednic și care ar fi continuat dacă ar fi rămas „Puriul”, nu se mai antrenează cu restul formației, ci separat, alături de Marko Nunic, cei doi așteptând să se materializeze un transfer în afară și să ajungă la un acord cu Dinamo privind rezilierea.

Totodată, Steliano Filip dorește să părăsească „Ștefan cel Mare”, în ciuda optimismului lui Mureșan și a lui Flavius Stoican.

În acest moment, fundaș stânga este Andrei Radu, care poate evolua și ca fundaș dreapta, unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot: 9.000 de euro/lună, beneficiind de contractul făcut la începutul ”erei Cortacero”.

Sorin Bustea, planul B pentru Dinamo

Astfel, Dinamo ar putea activa planul B, conform GSP.ro. Le-a fost propus un fotbalist liber de contract în prezent, Sorin Bustea, 27 de ani, care tocmai a reziliat cu UTA în ultima zi din 2021.

Jucătorul e de acord cu mutarea, mai ales că s-ar integra în parametrii financiari doriți de dinamoviști, un salariu de până în 5.000 de euro pe lună. Fundașul stânga a mai evoluat la CS Snagov și Daco-Gettica până să evolueze pentru „textiliști”, începând din vara 2019.

Problema lui este că a jucat foarte puțin în actuala ediție la formația lui Laszlo Balint. A adunat 107 minute pentru arădeni, în 6 meciuri, dintre care 90, când a fost integralist, a fost în meciul de Cupă cu Filiași (0-1). În alte 13 etape, Bustea a fost rezervă neutilizată.

Antrenat a fost în toată această perioadă, doar că a stat în umbra rusului Șliakov. „Câinii” urmează să ia o decizie în această săptămână, mai ales că pe 21 ianuarie are deja prima etapă din 2022, în Trivale, cu FC Argeș.

Citește și

Connect-R despre substanțele interzise consumate: ”Până am avut palpitații”