Pe cine vor să readucă fanii-acționari la Dinamo: are 5 trofee cu ”câinii”. Negoiță trebuie să decidă!

Dinamo este în situația ingrată de a fi pe ultimul loc din clasament și se chinuie realmente în acest sezon să scape de la retrogradare. Adrian Mihalcea și jucătorii au înregistrat un nou eșec, duminică, 0-1 acasă cu FC Voluntari, un gol marcat de un fost junior al clubului, Ion Gheorghe.

Fanii-acționari din programul socios DDB adună bani ca să sprijine echipa și gruparea pe mai departe, dar vor o ”mână de fier” în staff-ul tehnic. De aceea insistă pe lângă Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu să-l aducă pe Giani Kiriță la echipă, susține ProSport. În vârstă de 43 de ani, fostul apărător are 5 trofee cu roș-albii, două campionate și trei Cupe ale României. Giani a fost coechipier cu Adi la începutul anilor 2000, când Dinamo chiar era o forță respectabilă în țară.

”Eu nu știu dacă pot veni la club fiindcă sunt vocal și deranjez. Negoiță nu e înconjurat de oameni care se pricep la fotbal. E la club de 7 ani și vedeți câți antrenori și jucători a schimbat. Și ne mai mirăm de ce Dinamo a ajuns unde e acum?!”, a reacționat deunăzi Kiriță.

Citește și

Fotbalistul cu cel mai mare salariu de la Dinamo e dorit în play-off. Cerere oficială + de ce ar trebui să câștige mai puțin

No Comments Yet

Comments are closed