Pe cine nu se poate baza Zeljko Kopic la debut

Dinamo s-a orientat spre croatul Zeljko Kopic, 46 de ani, care a preluat ”haita”, aflată pe penultimul loc în clasament, și are misiunea de a salva formația de la retrogradare. Noul tehnician al ”câinilor” nu va avea de așteptat prea mult până la ora debutului.

Luni seară, de la ora 20:00, va da piept cu Sepsi, în deplasare, la Sfântu Gheorghe, covăsnenii schimbând și ei antrenorul principal, în locul lui Liviu Ciobotariu sosind germanul Bernd Storck.

După ce vineri seară a făcut cunoștință cu membrii staff-ului tehnic, Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, Kopic va aduce cu sine un preparator fizic, pe Aleksa Boskovic. Ieri, sâmbătă, 2 decembrie, croatul și-a cunoscut elevii la Săftica și a efectuat prima ședință de pregătire.

Zeljko Kopic nu se poate baza la debut pe Bena (suspendat) și Neluț Roșu (accidentat). Care e situația lui Homawoo

În perspectiva debutului, noul antrenor se confruntă cu două probleme de lot. Fotbaliști ce nu pot intra în planurile staff-ului tehnic pentru confruntarea cu Sepsi. Conform informațiilor GSP, în afara lui Quentin Bena, suspendat pentru cumul de cartonașe, nici mijlocașul central Neluț Roșu nu poate evolua la Sfântu Gheorghe.

Românul are o problemă la gambă, ar putea fi vorba de o ruptură, astfel că 2023 pare a se fi încheiat pentru jucătorul de 30 de ani.

Togolezul Homawoo a părăsit accidentat, încă din startul meciului, derby-ul cu FCSB (0-1), și în privința lui sunt șanse reduse să joace luni cu Sepsi.

Bena, singurul jucător care a asistat la conferința de adio a lui Ovidiu Burcă

În a doua parte a conferinței de adio a lui Ovidiu Burcă, în urmă cu trei zile, în ușa sălii și-a făcut apariția francezul Quentin Bena, 25 de ani, care a privit timp de câteva minute spre fostul său antrenor, ascultându-i discursul, după care s-a retras.

El este, de altfel, singurul jucător care a publicat ceva pe rețelele de socializare după plecarea lui Burcă. Fotbalistul a repostat ieri un video de pe o pagina a fanilor dinamoviști, de la promovarea în Liga 1.

Citește și

Ramona Bădescu s-a înscris în AUR. Primul discurs