Pe cine ar vota Ilie Năstase președintele României: ”Acest actor, vorbește din suflet”

Ilie Năstase, 75 de ani, le propune românilor să iasă din paradigma de a vota politicieni la Palatul Cotroceni și a atras atenția asupra unui detaliu sensibil.

Ce a cerut Nasty

Să se gândească să aleagă un șef al statului care să fie ortodox.

În ultimii zeci de ani, Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis sunt președinții care fie nu au fost ortodocși, fie nu au avut legături cu Biserica Ortodoxă Română.

Legendarul sportiv al României, un brand și peste hotare, Năstase spune că și-ar da votul lui Dan Puric pentru a ajunge președintele României.

”Crede în Dumnezeu, asta îmi place la el”

”Îl știți pe domnul Dan Puric? Eu mâine l-aș vota președintele României pe acest om! Vorbește din suflet și spune adevărul, care deranjează pe toată lumea.

L-am auzit pe unul spunând că e pro-rus (Dan Puric – n.r.). Nu e pro-rus, el e mai român…. Și în primul și în primul rând este credincios. Crede în Dumnezeu, asta îmi place la el. Și i-am zis: «Dacă vreodată vrei să candidezi, cu două mâini vin să te votez. Cu două mâini»”, a spus Ilie Năstase la podcast-ul ”Altceva”, al lui Adrian Artene.

Citește și

Bobonete era să piardă BAC-ul: ”Nichita”