--> -->

Pe cine ajută remiza CFR-ului cu Hagi! Două echipe profită din plin

Remiză albî într-un meci tare al etapei, două dintre campioanele ultimilor ani, CFR Cluj – Viitorul (0-0). Un rezultat care duce sigur pe FCSB în play-off, ca fapt divers, dacă exista vreo persoană la clubul lui Gigi Becali care se îndoia de acest lucru. Un scor ce lasă deschisă lupta pentru accederea în top 6 pentru ultimele partide.

Gaz Metan, de exemplu, poate fructifica această remiză, printr-o victorie mâine la Clinceni, un adversar facil, totuși. Cu 3 puncte, medieșenii pot reapare în top 6, depășesc sigur Viitorul. Punctul e bun și pentru trupa lui Hagi, fiindcă e vorba de o remiză obținută pe terenul campioanei ultimelor două ediții, iar CFR rămâne redutabilă acasă. Clujenii aveau 11 victorii la rând, iar ultimele 9 fără gol primit! Este un scor care nu dă un moral excelent pentru următorul duel al ardelenilor, superduelul de joi seară, cu Sevilla, de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, din 16-imile Europa League.

A fost un meci dârz în Gruia, iar Dan Petrescu a căutat cu îndârjire victoria, a aruncat un atacant suplimentar, pe Țucudean, pe final de partidă, ca facă diferența. Au fost puține ocazii, iar cea mai mare a fost a oaspeților, Iancu, bară spectaculoasă în prima repriză. Alex Chipciu nu a jucat nici de data aceasta, dar măcar a prins lotul de 18 la gazde.

Citește și:

Primele reacții după CFR Cluj – Viitorul! Ce păreri de rău sunt și care a fost dușmanul fotbaliștilor