Pe cine a refuzat Aleix Garcia ca să vină la Dinamo. Ce vrea spaniolul

A preferat Dinamo decât să fie coleg cu Soldado la Granada. A dorit să ajungă sub comanda lui Cosmin Contra în detrimentul unor dueluri de lux în LaLiga, fiind pe lista nu doar a Granadei, ci și a celor de la Osasuna și Valladolid. Presa iberică a scris că Aleix Garcia, 23 de ani, a ales Dinamo în detrimentul unor grupări din prima divizie spaniolă.

Garcia, mijlocaș central, număr 6 cum se descria, s-a despărțit în această vară de Manchester City. Acolo a jucat 9 meciuri și a marcat un gol. ”Cetățenii” l-au mai împrumutat la Girona și la Mouscron. Acum, a semnat pe un an cu Dinamo. N-a vrut să se întoarcă în țara sa. City l-a achiziționat pentru 4 milioane de euro de la Villarreal în vara 2015. sumă de transfer.

Fotbalistul spaniol de 23 de ani a semnat, potrivit doardinamo.ro, un contrat valabil un sezon cu echipa antrenată de Cosmin Contra, dar în angajament sunt stipulate clauza conform cărora perioadă în care Garcia va juca în ”Ștefan cel Mare” poate fi prelungită. Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a transmis că transferul lui Aleix Garcia a fost posibil datorită relației pe care Rufo Collado, noul director sportiv din ”Ștefan cel Mare”, o are cu agentul Pere Guardiola, fratele managerului de la Manchester City.

”Vreau să mulțumesc directorului sportiv pentru munca extraordinară depusă pentru a aduce la echipa noastră un jucător dorit în această perioadă de mari cluburi europene. Avem o relație bună cu Pere Guardiola, fratele lui Pep Guardiola.

El are o agenție de jucători, iar Rufo Collado este foarte apropiat de el. Am avut multe discuții, o relație normală, bună. Rufo a lucrat cu ei, trebuia să găsească și să formeze jucători”, a declarat Pablo Cortacero, potrivit sursei citate anterior.

Citește și

Azi, s-ar putea redeschide ”dosarul caselor” lui Klaus Iohannis. Cine decide

No Comments Yet

Comments are closed