Pe ce stadion vor juca dinamoviștii după ce s-a închis Național Arena. Unde e Dinamo 2 – FCSB 2, sâmbătă

Dinamoviștii au jucat un singur meci, etapa inaugurală cu Hermannstadt, pe Național Arena, managementul iberic voia să permanentizeze situația, doar că Primăria București a luat decizia de a închide temporar cel mai mare stadion al țării pentru a schimba, din nou, suprafața de joc.

Jucătorii au fost anunțați astăzi de către Cosmin Contra că nu vor mai evolua pe Arenă, lucru ce i-a dezamăgit pe roș-albi, chiar dacă partida de vineri cu FC Botoșani s-ar fi jucat fără spectatori în tribune. Fotbaliștii au fost anunțați de către tehnician că vor reveni să joace în Ștefan cel Mare până când se va remedia situația.

Totodată, Contra vrea să mai joace pe cel mai mare stadion al țării, el militând pentru acest detaliu și în 2017, când l-a convins pe Ionuț Negoiță să investească pentru ca Dinamo să își dispute partidele de acasă acolo. Mai ales că era în lupta pentru titlu și avea să câștige și Cupa Ligii pe Național Arena.

”Câinii” au de gând să închirieze stadionul ”Arcul de Triumf” după ce acesta va fi gata, în această toamnă, CNI precizând săptămâna trecută că arena de lângă parcul Herăstrău este gata în proporție de 90 la sută.

Echipa secundă a roș-albilor va juca sîmbătă, de la ora 17:00, în etapa inaugurală a Ligii 3 contra celor de la FCSB, tot pe stadionul Dinamo!

Citește și

Nelu Tătaru despre situația la zi a sistemului medical: ”Oboseală, suprasolicitare”

No Comments Yet

Comments are closed