--> -->

Pe ce se duc banii de la Sorescu

Dinamo începe 2023 cu probleme multiple. De fapt, cu datorii. Pe care trebuie să le achite de urgență!

Ieri au apărut informații vizavi de faptul că roș-albii vor încasa 110.000 euro de pe urma transferului lui Deian Sorescu. Fotbalistul de bandă dreapta s-a transferat în ianuarie 2022 la Rakow, liderul la zi din Polonia, pentru suma de 800.000 de euro.

Care sunt datoriile

”Câinii” au de primit o tranșă de 110.000 euro la mijlocul lunii ianuarie. Dar trebuie să  achite 5% din cuantumul tranzacției, în jur de 40.000 de euro, drept clauză de formare a internaționalului!

Banii trebuie să ajungă la ASU Poli Timișoara, formație de unde Sorescu a ajuns gratis la Dinamo în 2018, dar clauza de formare trebuie achitată.

Clubul are nevoie urgentă de 150.000 de euro, întrucât sunt multe datorii de achitat. Atât la salarii, către jucători, diverse alte datorii, dar și suma necesară pentru a contracara decizia FIFA vizavi de interdicția la transferuri.

De luni, la muncă

Cei de la Dinamo și DDB caută să facă rost de sumă cât mai curând posibil pentru a rezolva din probleme, mai ales că luni este reuniunea formației lui Ovidiu Burcă, apoi vine perioada de pregătire, iar de pe 25 februarie reîncepe Liga 2.

Mai sunt trei etape de disputat din sezonul regulat, iar Dinamo este la două puncte de play-off.

Citește și

Epidemia de gripă. Rafila: ”Așteptăm cifrele”. Măsurile luate