PCH îi dă ultimatum lui Andrei Nicolescu!

Suporterii dinamoviști s-au săturat de mediocritate și nu vor să accepte retrogradarea echipei! Cei din PCH au luat atitudine și i-au dat ultimatum lui Andrei Nicolescu, administrator special, solicitând transferuri și decizii ferme la club.

Iată comunicatul celor din PCH, acționari la clubul Dinamo:

”MARȚI 13
E ziua decisivă pentru Dinamo și pentru Andrei Nicolescu.
Ori aduce jucătorii de care avem nevoie pentru salvarea de la retrogradare, ori va trebui să lase pe altcineva în locul lui.
A plecat în Mexic exact când era nevoie să fie în club pentru a rezolva problemele urgente. În loc să caute jucători, a adus un mexican, care a dovedit, prin postările de pe profilul personal, că urăște Dinamo din toți rărunchii. Și nu l-a pus în orice funcție, ci l-a pus responsabil cu ordinea și siguranța în club. Așa am ajuns?
Plecarea lui nu depinde de transferuri, ci de lucruri care sunt deja demonstrate și arată o totală nepotrivire de caracter.

În schimb, rămânerea lui Nicolescu depinde de transferurile pe care le așteptăm, numărând zilele până marți.
O eventuală retrogradare ne-ar costa mai mult decât câteva transferuri de valoare. Dacă cineva își permite mai degrabă retrogradarea decât întărirea echipei, trebuie să știe de pe acum că n-are ce căuta la Dinamo.

Așteptăm de la jucători să înțeleagă că aici e Dinamo, dar se pare că avem oameni în conducere care n-au înțeles la ce club au venit.

Jucători liberi și buni se mai găseau în perioada vacanței exotice. Acum trebuie să aducă 2-3 jucători buni, cu meciuri in picioare, care să influențeze din prima zi jocul echipei. Chiar dacă altfel de jucători costă ceva mai mult.

Nimeni nu-ți cere să te pricepi la toate, dar îți cerem să apelezi la oameni de fotbal care se pricep. Mircea Lucescu trebuie implicat. Lupescu și alte glorii ale lui Dinamo sunt gata să ajute. Dar cineva din conducere trebuie să-i cheme.
Suntem în ceasul al doisprezecelea. Pe treisprezece, marți, E ULTIMA ZI”.

Citește și

Cum vor circula românii pe aeroport, după aderarea la spațiul Schengen