Păzea, nu e glumă! Anamaria Prodan vrea să preia cârma fotbalului românesc: ”Doar el nu m-ar vota”

Anamaria Prodan stă de câteva luni în Dubai la soțul său, Laurențiu Reghecampf, dar are planuri mari în ceea ce privește fotbalul românesc. Cel puțin asta declară, printre fotografiile pe care le postează zilnic în social media. Impresara a spus că este pregătită să preia în orice frâiele fotbalului românesc.

Prodanca a declarat că vrea să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal ca să-i ia locul lui Gino Iorgulescu!

”Pot să conduc orice, m-am născut să fiu lider. Dacă intru în politică, o să fac carieră așa cum am făcut în fotbal. Mă gândesc să candidez la șefia LPF. În 2006 când am intrat în fotbal am spus că într-un an voi face istorie și am semnat cei mai importanți jucători. Și acum dacă intru în politică vă asigur că pot schimba totul.

Nu va fi o surpriză dacă voi fi pe lista candidaților la șefia LPF. Pe mine mă iubește toată lumea, chiar dacă Gigi Becali spune că femeile nu conduc. Probabil că doar el nu mă va vota. Fiecare om pe care l-aș alege alături de mine ar fi cel mai bun pe domeniul lui. Nu va merge pe nepotisme sau pe alte criterii”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Citește și

ROMÂNI SPECIALI Povestea DJ-ului solitar din Vama Veche: ”Am dorit ca oamenii să știe”

No Comments Yet

Comments are closed