Pavičić e deja gata de joc! Anunțul clubului Dinamo

Dinamo a efectuat deja patru transferuri până acum, a adus patru jucători străini în acest mercato. Urmează să mai sosească măcar un fotbalist în zilele viitoare.

În schimb, nu joacă Politic

”Câinii” i-au transferat pe Darko Velkovski, Domagoj Pavičić, Petru Neagu și Eddy Gnahore, primii doi sunt deja la București și se pregătesc cot la cot cu noii coechipieri.

Clubul a oferit o veste bună fanilor în această seară! Practic, oficialii dinamoviști au transmis că Domagoj Pavičić poate evolua sâmbătă, împotriva Petrolului, la Ploiești, în prima etapă din 2024.

Ceea ce este bine, având în vedere că Zeljko Kopic a pierdut din start un fotbalist important, Dennis Politic fiind suspendat pentru cumul de cartonașe.

Anunțul clubului

”Domagoj Pavičić turează motoarele pentru meciul cu Petrolul! Promite o prestație solidă la primul meci oficial în tricoul lui Dinamo.
Mergem la Ploiești!

#Dinamocastiga”, a anunțat clubul în această seară pe rețelele de socializare.

Domagoj Pavičić nu a mai jucat până acum în tricoul ”câinilor”, ar fi debut direct într-un meci oficial. În schimb, Darko Velkovski a evoluat deja în tricoul bucureștenilor, în amicalul cu Charleroi.

Citește și

Cătălin Cherecheș rămâne în arest în Germania. Ultima oră