Pavel Bartoș a fost operat. Acum merge în cârje: ”Până mă-nsor, trece!”

Pavel Bartoș a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a suferit o intervenție chirurgicală.

Actorul, care prezintă și programul de Revelion de la Pro TV, a dezvăluit că se simte bine, însă va urma o perioadă delicată, de recuperare.

”Recuperarea e de lungă durată”

Pavel Bartoș a fost operat la genunchi, la menisc. Într-o postare pe Instagram, el a dezvăluit amănunte despre intervenția chirurgicală suferită.

„Recunosc, anul astă Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat!

Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E… un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în forme de cârje, dar până mă însor îmi trece!”, a transmis actorul și prezentatorul, care l-a și lăudat pe medicul care l-a operat.

„Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă”

„Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul dr. Codorean Ion, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici. (…) Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine.

Sărbători fericite în continuare, oameni buni și să dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși!”, a încheiat mesajul Pavel Bartoș, care a postat și mai multe poze.

Citește și

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan: „Avea o privire și un comportament ciudat”