--> -->

Paula Selling, senzație la 43 de ani. Meniul

Paula Seling a dezvăluit despre cum se menține în formă la 43 de ani.

Paula Seling se bucură de o siluetă de invidiat la vârsta ei. Îndrăgita cântăreață a povestit cum reușește să aibă un stil de viață echilibrat.

Vegană de un deceniu

Artista, care este vegană de 11 ani, a făcut mai multe dezvăluiri despre cum se menține în formă. Vedeta respectă întotdeauna câteva reguli nescrise, măturisind că este pasionată de gătit și pregătește multe feluri de mâncare.

Paula Seling consumă foarte multe legume proaspete, mai ales în salate. Frumoasa brunetă este adepta sportului pe care îl practică cât de des poate. De asemenea, artista spune că este pasionată de dans și înot, sporturi care o fac fericită.

Care este meniul ei de viață

”Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine.

De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute pentru că e mama la mine și mi-a făcut urzici. La prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci.

Seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe. Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase”, a mărturisit vedeta pentru click.ro.

Canal cu rețete culinare, pe Youtube

Îndrăgita cântăreață obișnuiește să împărtășească și cu fanii rețetele pe care le pregătește. Paula Seling are un canal de Youtube unde încarcă filmulețe cu feluri de mâncare sănătoasă din soia sau linte.

”Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană făcută din soia.

Găsiți acolo tot felul de rețete gustoase ce demonstrează că ce e vegan nu trebuie să fie scump și fără gust, ci dimpotrivă”, a mai spus artista, mai arată sursa citată mai sus.

Citește și

Loredana Groza, părere: ”Desface picioarele”