--> -->

Paul Anton și ”Bătrâna Doamnă”, mariaj de azi

UTA Arad a reușit o mutare interesantă în ultima zi a perioadei de mercato. ”Bătrâna Doamnă” l-a transferat pe mijlocașul la închidere Paul Anton (31 de ani), liber de contract.

Fostul jucător al celor de la Ponferradina și Dinamo a semnat un contract pe un sezon cu opțiunea de prelungire pe încă un sezon.

Anul trecut, era disperat să plece de la Dinamo

Paul Anton a făcut parte din cea mai bună echipă a celor de la Pandurii Târgu Jiu, în sezonul 2013-2014. Alături de gorjeni a reușit să evolueze în grupele Europa League, unde a fost integralist în 4 din cele 6 meciuri din grupe.

La ultima apariție în România, Paul Anton a evoluat pentru Dinamo sezonul trecut, unde a bifat un singur meci împotriva celor de la FC Voluntari. De fapt, a făcut tot posibilul să părăsească urgent ”haita”, spunând că trebuie să plece, astfel că după mai multe zile de negocieri a ajuns în Spania.

32 de meciuria evoluat sezonul trecut Paul Anton pentru SD Ponferradina în toate competițiile

Carte de vizită

”Paul Anton a semnat astăzi cu UTA un contract până în vara anului viitor cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

«Ne bucurăm că în ultima zi de mercato reușim să marcăm pe piața transferurilor și nu orice jucător»”, a declarat Attila Brososzki, managerul general al clubului UTA, într-un comunicat.

Născut pe 10 mai 1991 la Bistrița, Anton a început fotbalul la fosta prim divizionară Gloria Bistrița, după care a trecut la Delta Tulcea. A mai evoluat pentru FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București în România, pentru Anzhi și Samara în Rusia, dar și pentru Getafe și Ponferradina, echipa de care s-a despărțit de curând, în Spania.

Mijlocașul central a evoluat pentru toate naționalele de juniori ale României, iar pentru selecționata de seniori a debutat pe 24 martie 2018 într-o partidă amicală cu Israel. În total a adunat 11 selecții sub tricolor pentru care nu a reușit încă să puncteze”, a precizat UTA Arad în cadrul comunicatului de presă.

Citește și

Iohannis și Cîmpeanu, mesaj la unison în prima zi de școală: ”Școala nu se face pentru note”