Patru probleme de lot pentru Dario Bonetti. Indisponibili pentru derby

Dinamo are probleme de lot înaintea meciului cu FCSB de duminică seară, derby prevăzut a începe la ora 21:00 pe Arena Națională. Mai mulți jucători ai ”câinilor” s-au accidentat și sunt în pericol să rateze duelul cu rivalii.

Într-un amical disputat joi seară în compania juniorilor de la U19, patru fotbaliști au resimțit dureri. Este vorba de Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Alin Dudea. Cei 4 sunt în afara lotului și nu intră în calcule pentru derby-ul cu FCSB, anunță Fanatik.

Deian Sorescu, abia revenit în lotul „câinilor” după ce a evoluat pentru naționala României, s-a pregătit separat față de colegii săi. Cel mai probabil, el va intra de vineri în programul normal, alături de echipă.

Restul nou-veniților, Gabi Torje, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei și Cătălin Țîră au evoluat o repriză, iar cei mai mulți dintre ei sunt așteptați să fie titulari în meciul cu FCSB.

În ceea ce-i privește pe roș-albi, clubul a anunțat un nou parteneriat înaintea meciului. ”Câinii” au semnat un contract cu Clinica dentară Smile Center.

Prin acest contract, Dinamo va primi o sumă considerabilă de bani, iar numele clinicii va fi inscripționat pe tricoul de joc. Primul meci cu noul sponsor pe echipamentele de joc va fi chiar cel cu FCSB, din acest week-end.

Citește și

FOTO / VIDEO Campioanele olimpice în vizită la Bușteni. Turul Castelului Cantacuzino și momente emoționante