Patru dinamoviști dați afară de unde stăteau cu chirie!

Dinamoviștii așteaptă astăzi să vadă dacă au parte de o minune, achitarea a două salarii restante așa cum li s-a promis, sau de o nouă păcăleală, marcă înregitrată a managementului spaniol.

Până atunci, câțiva fotbaliști au fost puși în fața unei situații jenante. Proprietarii apartamentelor în care au stat cu chirie nu au mai acceptat să îi păsuiască cu banii, au transmis cei de la Prosport, astfel că i-a obligat pe jucători să plece, altfel s-ar fi ajuns la momente și mai penibile.

Este vorba despre mijlocașii Paul Anton (29 de ani), Deian Sorescu (23 de ani), Andreas Mihaiu (22 de ani) și Geani Crețu (20 de ani). Directorul de marketing Radu Birlică s-a implicat, la fel ca în cazul oficialilor dinamoviști spanioli, și i-au cazat pe cei patru la hotelul Phoenicia, care are un contract de sponsorizare cu clubul.

Tot la acel stabiliment stă și antrenorul Ionel Ganea, dar și Dorin Șerdean, președintele executiv. Tot acolo a tras și Pablo Cortacero, înainte de Crăciun, când s-a și întâlnit cu tehnicianul bucureștenilor. Dacă și ceilalți jucători dinamoviști vor avea probleme cu chiriile, aceștia vor fi mutați la hotelul deținut de Muhammad Mourad.

Gabriel Răduță, fostul manager al Academiei dinamoviste, a vorbit despre situația grea a jucătorilor, zilele trecute. ”Toți copiii care sunt veniți din provincie au fost scoși afară din chirie, m-au sunat părinții lor să îmi spună cu unii dintre ei le-au dat pensiile ca să își plătească copiii chiria. Mi-aș fi dorit să pot vorbi cu cineva din club ca să încerc să îi ajut, dar nu am cu cine să vorbesc! Cu cine să vorbesc?

Până la urmă au rezolvat majoritatea, au luat bani de la părinți. E foarte greu prin ce trec jucătorii lui Dinamo. M-au sunat părinții lui Giani și le-am promis că o să vorbesc cu cineva, să vedem ce putem să facem ceva să se reglementeze această situație. Ei stau cu chirie în Otopeni ca să fie aproape de Săftica, unde se pregătesc”, a comentat Răduță.

Citește și

Elena Udrea a aflat că a fost infectată cu coronavirus. Prima reacție