Patronul lui UTA, iritat de întrebarea dacă-l demite pe Mircea Rednic: ”A fost comandă”

O informație vizavi de situația lui Mircea Rednic cu UTA a fost rostogolită ieri în presă, după ce GSP a scris că antrenorul de 61 de ani ar fi amenințat cu demiterea de la conducerea arădenilor.

Alexandru Meszar, patronul UTA, a ținut să lămurească situația lui Mircea Rednic, dacă ”Puriul” are postul în pericol.

Patronul lui UTA, iritat de situație

Horia Ivanovici l-a întrebat pe Alexandru Meszar la FANATIK SUPERLIGA care este situația „Puriului”. Omul de afaceri a fost extrem de iritat de acest subiect: „Și la nivel de zvon e deranjant ce a apărut în presă pentru că nu este stilul nostru, cum ziceți și dumneavoastră. Suntem singura echipă care am bătut FCSB.

Nu avem zero puncte, nu am pierdut la cinci diferență, deci eu zic că suntem în grafic având în vedere că avem o echipă nouă, deci suntem mulțumiți aproape din toate punctele de vedere cu ce se întâmplă în momentul de față”.

Planuri de viitor cu Mircea Rednic: „Avem răbdare, construim”

Patronul celor de la UTA a dezvăluit și ultima discuție pe care a avut-o cu antrenorul echipei: „Avem răbdare, construim, nu pot să spun altceva. E un zvon fără niciun fel de acoperire. Deci nu a existat nici măcar vreun contact, să sunăm noi pe cineva, sau să ne gândim.

Chiar înainte să apară acest zvon clarificasem totul cu domnul Mircea vizavi de ce strategie să abordăm în continuare, cum facem, ce mai vrem să aducem și așa mai departe.

Că avem răbdare, deci făceam planuri de viitor, nicicum de despărțire. El nu a citit-o, ci alții din club, după care am fost și eu anunțat și l-am sunat să fie pregătit și liniștit că e o invenție”.

”A plecat de la vreun impresar”

”Era bine să-l pregătim înainte. El are o teorie că a plecat de la vreun impresar sau cine știe de unde. Să zicem că e ”comandată”, asta a zis. Eu spun că poate a înțeles cineva greșit.

Nici el nu se gândea la așa ceva, chiar dacă citea el direct. Știa că nu are nicio acoperire acest zvon”, a spus Alexandru Meszar, care a declarat că dorește ca Mircea Rednic să rămână antrenorul echipei cel puțin până în vara lui 2025.

Citește și

Florin Salam, despre problemele de sănătate și dependența de droguri: ”Mă omoară din vorbe”