--> -->

Patriche: ”Dacă retrogradează, sunt liber”

Răzvan Patriche împlinește azi 36 de ani. Și el, și coechipierii săi se pregătesc de meciul de mâine de la prânz, de la ora 12:30, împotriva formației la care a fost căpitan, Academica Clinceni.

Fundașul sosit în această iarnă de la echipa ilfoveană va deveni liber de contract la finalul sezonului, dacă Dinamo va pierde barajul pentru rămânerea în prima ligă! A anunțat-o public.

Apărătorul este de părere că Dinamo se poate impune în dubla de la baraj, din 22/29 mai, cu locul 3 din Liga 2. Neținând cont de ceea ce declară în prezent adversarii roș-albilor, care-și doresc la unison să evolueze contra „câinilor” în acea dublă confruntare.

”Trebuie să câștigăm barajul, suntem favoriți”

”În 3 ani, am făcut lucruri frumoase cu cei de la Clinceni, unde nu ni s-au dat șanse să promovăm, apoi să ne salvăm, apoi să ajungem în play-off. Îmi doresc să învingem în week-end.

Atmosfera este OK la Dinamo, nu e de amicale. Trebuie să rămânem concentrați, ne așteaptă barajul, sperăm să fim apți, să găsim cea mai bună formulă și să ne salvăm.

Nu am nicio preferată pentru baraj, ar fi bine dacă am mai putea băga o echipă sub noi, să jucăm cu locul 4 din Liga 2. U Cluj și Hermannstadt sunt echipe puternice, omogene, dar noi suntem din Liga 1 și trebuie să câștigăm. Normal, ar fi să câștigăm noi, echipa din Liga 1″, a declarat Patriche.

”Depinde de continuarea echipei în Liga 1”

”Atât timp cât sunt sănătos, cât sunt OK, sper să joc cât mai mult. Contractul meu cu Dinamo depinde de continuare echipei în Liga 1. Dacă retrogradează, sunt liber. Nu știu de alte cazuri în echipă, or mai fi, nu cunosc.

Ne-am dori să jucăm pe un stadion bun, cu un gazon mai bun, unde să vină mai mulți suporteri. Cred că vor veni mulți dinamoviști să ne susțină la meciurile de baraj”, a mai precizat fundașul dinamovist.

Citește și

Părintele Pimen Vlad: ”Răspunde-i tu la întrebări, nu-l pune în fața TV și internet”