Pariul lui Stoican: ”Eu cred în el, deși e criticat”

Farul Constanța și Dinamo au remizat, scor 2-2, într-un meci amical sâmbătă seară, la Ovidiu, ultima partidă de verificare pentru ambele formații.

Roș-albii au mai avut un meci cu CS Mioveni (0-2), iar vineri seară are prima etapă din 2022, cu FC Argeș, în Trivale.

Contra Farului, au punctat Ivanovski, din pasa lui Buleică, și Sorescu, din pasa lui Bordușanu, pentru gazde marcând Betancor, de două ori.

”Nu ne permitem accidentări acum”

Flavius Stoican a fost nevoit să-i scoată înainte de pauză pe Cătălin Carp și Andreas Mihaiu, cei doi au acuzat dureri musculare și n-au mai putut juca.

”Situația este dificilă prin prisma clasamentului, dar jucătorii mei vor să demonstreze că nu acolo este locul nostru. Sunt puțin trist că doi jucători s-au accidentat azi, Carp și Mihaiu. Sper să nu fie ceva grav.

Nu ne permitem accidentări acum, dar asta este situația, sperăm să nu fie ceva grav. Ușor, ușor trebuie să devenim o echipă, cu Farul au fost momente în care băieții s-au ajutat în teren”, a comentat Stoican.

Transfer făcut

Tehnicianul a declarat că nu vrea să se lase impresionat de remiza contra lui Gică Hagi, dar a transmis că are încredere într-un jucător contestat deja de fani.

”Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după acest amical, trebuie să tratăm serios toate meciurile. Alin Buleică este un jucător în care eu cred și sunt convins că va demonstra pe teren ce știe ca fotbalist.

Colegii lui l-au primit cum trebuie. Dacă-l  cheamă la ”Survivor”, se duce în timpul liber. Până atunci, e la Dinamo

Mulți oameni îl critică, dar este important ca el să fie atent doar la fotbal și să demonstreze pe teren. Colegii l-au primit așa cum trebuie, cred că într-un timp foarte scurt se va impune”, a spus Flavius Stoican, la ProTV.

Citește și

Răzvan Lucescu: ”Acum, nu urăsc Steaua! Tinerii simt nevoia să șocheze”