--> -->

Părintele Vasile Ioana: ”Sunt stelist”

În Vinerea Mare, părintele Vasile Ioana a fost invitatul al lui Mihai Bobonete în podcast-ul acestuia, ”Da Bravo”.

Actorul din ”Las Fierbinți” e recunoscut ca un suporter pătimaș al celor de la CSU Craiova.

”Mai joc fotbal cu preoții”

”Acum trăim în puf, pufișori, nu mai avem noi Generație de Aur. Cine câștigă campionatul? Suntem în Vinerea Mare, nu aș vrea să… Eu sunt stelist până la moarte!

Îl iubesc pe Becali pentru ce face și în centrul acela sportiv de la Berceni, adică a făcut o biserică. Aia nu e pentru el. A făcut-o pentru sportivi. Preotul îmi zice că vine sportivul și stă în genunchi la rugăciune. Lucrarea lui Dumnezeu înseamnă să-i dai Lui din viața ta.

Faptul că Gigi Becali ajută oamenii sărmani, suflete, bravo! Mai joc fotbal cu preoții, după ce termină avocații cu fotbalul. Un avocat a zis odată: «Hai, mă, să mergem, că la ăștia nu înjură nimeni!». Dau și la «păianjen», îmi place să-i oftic pe portari”, s-a amuzat preotul bucureștean, spre amuzamentul artistului.

A jucat atacant

Preotul bucureștean a dezvăluit că a jucat în copilărie ca vârf de atac, la Târgoviște, chiar în perioada de la începutul anilor ”80 când era Nicolae Dobrin la formația dâmbovițeană.

Și era să rămână fără un picior în urma unei accidentări la gleznă, așa era planul inițial al doctorilor. Doar că mama sa a intervenit și a fost la un spital de ortopedie.

Citește și

Ilinca Vandici: ”Două-trei gentuțe, atât”