Parcul de lux al lui Dorian Popa: ce mașini deține, după ce-a plecat de la Matiz

Actor, cântăreț, influencer, dar și dezvoltator imobiliar, Dorian Popa are și o mare pasiune.

Iubește mașinile, până acum are o colecție în care a investit peste 600.000 de euro. În cel mai recent clip video postat pe canalul lui de YouTube, unde are peste două milioane de abonați, Dorian Popa și-a prezentat mașinile.

A pornit de la Matiz

Dacă în trecut, când era adolescent, conducea un Matiz, acum are numai autovehicule de lux, în care a investit peste 600.000 de euro.

Cântărețul și-a expus cele trei mașini, un Mercedes în valoare de aproximativ 180.000 de euro, mașina Lamborghini de 300.000 de euro și mașina de lux cu care se deplasează la concerte și la diferite evenimente unde e invitat.

„Vă vorbeam de mini-flota noastră. 300.000 de euro la stânga, apoi vreo 180.000 de euro la dreapta și asta mică încă vreo 100.000 și ceva de euro, deci ne ducem spre 600.000 de euro”, a transmis Dorian Popa, pe vlogul lui.

Au venit să-și facă poze

În același clip video, artistul a anunțat că pentru câteva ore, ieri, și-a expus și mașinile la o benzinărie din comuna Berceni. Cei care și-au dorit au mers să își facă poze cu mașinile lui Dorian Popa.

Dorian Popa a mers la fabrica Lamborghini, de unde și-a luat mașina, e vorba despre bolidul Lamborghini Huracan, pe care l-a comandat în vara anului trecut. În ianuarie, artistul și-a văzut bolidul chiar din fabrica Lamborghini din Italia.

„Mi-au dat lacrimile”

Întregul moment l-a prezentat într-un videoclip pe canalul personal de YouTube. El a fost așteptat la fabrică de mai mulți reprezentați ai brandului, printre care și o româncă. I-a fost prezentată fabrica, iar apoi mașina, care îl aștepta într-o încăpere specială. A avut parte și de o prezentare a mărcii, după care s-a urcat la volanul mașinii.

„Mi-au dat și lacrimile. Sunt ca un copil”, a exclamat Dorian Popa, fericit cu noua lui achiziție în valoare de 300.000 de euro.

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul.

Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place”, a mai explicat cântărețul.

Citește și

Cum se pregătește Smiley de nunta cu Gina Pistol: ”Aia e”