Panică la Dinamo: Celar a făcut accident

Dinamo și-a aflat adversara de la baraj, este vorba de U Cluj, însă roș-albii nu au parte de liniște pe deplin în perspectiva dublei vitale pentru istoria grupării.

„Dusan a făcut accident?! Cu cine mergem la baraj?”

Dusan Celar, atacantul care a fost împrumutat de campioana CFR Cluj în acest sezon, a fost implicat într-un accident rutier. Duminică, în jurul orei 06:00 dimineaţa, fotbalistul a intrat cu autoturismul său Fiat într-un hidrant în zona Otopeni, a scris Fanatik.

Dusan Celar ar fi plecat de la locul accidentului, conform Fanatik. Accidentul a stârnit panică, dar şi confuzie la club, unii dintre angajaţi crezând că este vorba despre antrenorul Dusan Uhrin: „Dusan a făcut accident?! Cu cine mergem la baraj?”, a fost una dintre reacţii.

Doar două prezenţe în prima echipă

Croatul în vârstă de 26 de ani a fost împrumutat în iarnă de la CFR Cluj, însă nu a bifat decât două prezenţe în prima echipă a lui Dinamo în actuala stagiune. El a evoluat patru minute în meciul cu Botoşani (scor 0-4) şi o 45 de minute în înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-6.

Apoi, Dusan Celar a fost trimis la echipa a doua sub comanda lui Sorin Colceag. Atacantul croat a fost transferat de CFR Cluj în septembrie 2021, însă fost folosit doar 10 minute de Dan Petrescu.

Singura prezenţă a croatului în prima echipă a campioanei României a fost în meciul de Cupa României, cu Universitatea Craiova, în care a fost folosit 10 minute. Ardelenii au pierdut cu 0-1 duelul din Bănie.

Citește și

Gigi Becali: ”Să felicit hoția?!”. Îl acuză și pe Reghe