Până unde a coborât Bokila! Din ce-a fost și ce-a ajuns

Jeremy Bokila a fost unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști de la Dinamo în ”era Negoiță”. Avea un salariu de 10.000 de euro pe lună, net, fiind adus împrumut de la CFR Cluj, cu care și-a trecut în palmares titlul din 2018.

În urmă cu 7 ani, după ce a câștigat Cupa României cu Petrolul Ploiești, al cărei golgeter a și fost, Gigi Becali era înnebunit după el, încercând să-l transfere la FCSB. Doar că Zulte Waregem, echipa de care aparținea atunci, a cerut 3 milioane de euro pe el!

Fotbalistul are acum doar 31 de ani, dar abia și-a găsit zilele trecute un contract în liga a treia belgiană, unde sunt semiamatori, la necunoscuta Thes Sport. Turcii de la Keciorengucu – din liga secundă – n-au mai vrut să-i prelungească înţelegerea, Bokila s-a despărțit de ei în mijlocul verii.

Jeremy a semnat pe un an cu opțiune de prelungire pe încă unul. Fotbalistul a marcat 6 goluri în 20 de selecții pentru naționala congoleză. Bokila a fost lovit de ghinion la Dinamo. Și când a reușit să marcheze un gol, după un șut deviat, arbitrul a trecut autogol în foaia de meci, nu pe el ca autor al reușitei!

Nu a impresionat cu nimic în 12 meciuri. În Gruia a marcat un gol în 5 meciuri, după care ambele formații nu au știut cum să scape mai repede de el. Culmea este că în vara 2017, Cosmin Contra și oficialii clujenilor s-au războit de-a dreptul ca să-l transfere!

Citește și

Liviu Negoiță vrea să fie deputat, s-a înscris într-un nou partid și atacă: ”USR – un implant nereușit”

No Comments Yet

Comments are closed