--> -->

Până și el vrea să plece de la Dinamo!

Câțiva jucători și-au manifestat interesul de a continua, dar cei mai mulți vor părăși Dinamo. Fiecare vrea să se folosească de orice oportunitate pentru a continua în Liga 1.

Un jucător care părea soluție posibilă în liga secundă era Andreas Mihaiu. Crescut de Dinamo și împrumutat timp de două sezoane la Chindia, Andreas Mihaiu evoluează din 2019 la prima echipa a lui Dinamo. A avut momente bune în ediția 2020/2021, când Dusan Uhrin a reușit să salveze formația de la retrogradare.

O șansă de la Adi Mihalcea

Nu a fost în niciun moment titular de drept, indiferent de numele antrenorului și în ultimul sezon a evoluat extrem de puțin, din cauza accidentărilor.

Zece meciuri și un gol și-a trecut în cont în întreg sezonul, dar cu toate acestea, ar putea pleca la Chindia, formație ce a reușit să se mențină în Liga 1, după barajul cu Concordia Chiajna.

Formația târgovișteană este într-o perioada de schimbări, după venirea lui Adrian Mihalcea, cel care a lucrat cu Mihaiu în scurtul mandat de pe banca lui Dinamo.

Conform Playsport, Mihaiu a mai evoluat pentru Chindia în sezonul 2018 – 2019, iar acum va reveni la formația din Târgoviște.

Destul de slab la Dinamo, ca și cifre

Două goluri în 49 de meciuri la prima echipă are Andreas Mihaiu în 3 sezoane.

Vor fi mulți jucători care vor părăși echipa, unii au început deja să își găsească angajamente, alții vor să continue la Dinamo, dar salariile oferite vor fi mult mai mici.

Strategia clubului va fi de a se baza pe tinerii din propria pepinieră, până când situația financiară se va rezolva și vor putea fi aduși jucători.

Citește și

MM Stoica, laude pentru tricolori: ”Rar mi-a fost dat să văd așa ceva”