Palm Beach, alegerea potrivită pentru un concediu de neuitat în Nisipurile de Aur

A venit vara și mulți ne facem bagajele și ne pregătim de vacanța la mare mult așteptată un an întreg. Noi tocmai ne-am întors din Nisipurile de Aur, acolo unde am stat la un hotel cu 4 stele meritate, chiar pe faleză, cu priveliște minunată la Marea Neagră.

Pentru cei care încă vă întrebați unde să vă petreceți concediul de vară, vă vom spune de ce este alegerea potrivită acest hotel și de ce noi sigur ne vom mai întoarce în acest sezon și nu numai.

1. În primul rând pentru că este în first line. Adică pe faleză. Și cu multe camere cu vedere la mare și la piscina. Toate aceste camere cu priveliște minunată au asigurate sezlonguri gratuite și umbrele pe plajă privată din fața hotelului. Ceea ce pot să vă asigur e că veți prinde cel mai frumos răsărit din cameră. Toate camerele au balcon spațios și aer condiționat. Wi-fi în tot hotelul.

2. Bar pe plajă. De la 10 dimineața până la 6 seara, turiștii beneficiază de băuturi și snack-uri. Totul este gratuit. Nu se va putea sta acolo, ci este un loc de unde se iau aceste produse și se pot duce la plajă. Este pe drumul care duce spre zona de șezlonguri și este inclus în preț, chiar dacă plătești sau nu pentru șezlonguri.

3. Mâncare foarte gustoasă și seri tematice unde puteți și încerca chiar dansuri tradiționale bulgărești. Te poți servi singur, dar cu mănuși de unică folosință puse la dispoziție de hotel și mască, de care nu veți mai avea nevoie la masă. În fiecare săptămână vor fi 3 programe speciale, unul cu specific bulgăresc, unul cu specific arăbesc, care va începe pe 15 iunie, iar al treilea va fi mediteranean.

4. Curățenie exemplară, se respectă regulile COVID-19. Serviciu de curățenie la cerere. Se poate face curățenie zilnică, dar doar dacă turiștii cer acest lucru la recepție. Se folosesc produse profesionale. Hotelul este foarte curat atât în zonele comune, cât și în camere. Sunt lămpi UV care sunt folosite în zonele mai aglomerate, când nu sunt persoane acolo. Între plecări și veniri, se dezinfectează camerele cu aceste lămpi.

5. Zonă cu mese de biliard și de snooker, mese profesionale cum nu s-au mai văzut în zonă. Totul e gratuit. Masă de ping-pong, tot gratuită. Este situată la barul cu bowling. Bowlingul este gratuit o singură oră pe sejur în rest este contracost.

6. Zonă de animație. Timp de 6 zile pe săptămână, în bulgară, engleză, rusă și poloneză. Nu au animatori din România. Sunt animatoare din Ucraina și Moldova și unii știu română. Programul este atât în hotel, cât și pe plajă.

7. Versiune în limba română a site-ului https://palmbeach.bg/ro/. Sistem de rezervare cu prețuri actualizate, astfel încât se poate face rezervare online și prețurile sunt mai bune.

8. 40 de locuri de parcare în fața hotelului. Parcarea se plătește 10 leva pe zi. În momentul în care este ocupată se lucrează cu o parcare păzită aproape de hotel.

9. Camere cu paturi suspendate pentru 2 adulți și 1 copil. Pentru copil, locul este gratuit. Dacă ar fi un adult, ar plăti 75% din prețul patului. Dacă sunt 2 copii, pentru primul locul este gratuit, iar pentru al doilea se va plăti 50% din preț.

10. Piscină exterioară cu vedere la mare cu sezlonguri și umbreluțe, terasă cu vedere la mare și la piscină, săli de fitness, una interioară și un exterioară. Loc de joacă pentru copii și programe pentru cei mici.

Pentru toate astea, vă recomandăm cu drag acest hotel. Și nu numai. Nisipurile de Aur este o stațiune foarte animată, cu multe magazine și chiar viață de noapte, cu baruri pe plajă, tot felul de atracții pentru copii și sigur nu vă veți plictisi. Puteți rezerva direct la hotel PE ACEST LINK, puteți cere informații la adresa de email booking@palmbeach.Bg sau la numărul de telefon 00359893262627.

Vremea este foarte bună și în iunie, chiar dacă în momentul în care te uiți pe prognoze poți să te sperii. În fiecare dimineață este foarte cald, iar dacă plouă, asta se întâmplă cam o oră pe zi, iar ulterior iese din nou soarele și este vreme de plajă. Partea bună este că în această perioadă sunt prețuri mult mai bune decât în iulie sau august.