Ovidiu Lipan ”Țăndărică” a dezvăluit: ”Ne gândim să ne reunim, Phoenix 60”

Ovidiu Lipan ”Țăndărică”, 69 de ani, a fost invitatul lui Mihai Bobonete în cadrul podcast-ului ”Da Bravo”, cei doi având o relație specială de mai multă vreme.

Cei doi au făcut incursiuni în trecutul artistului.

”Nu suport oamenii care epatează prin citate”

”Eu sunt fasolar. Mamă, un borș de fasole, eram înnebunit. Când mergeam lângă Iași, vara, căldură mare, și călăream. Am trăit viața din plin. M-am aruncat în vâltoarea vieții. Pot să mănânc și în șanț, dar și la cele mai selecte restaurante.

Nu suport oamenii care epatează prin citate. Nu-i suport! Țuțea e unul, restul… Trebuie să realizezi spațiul și timpul în care trăiești. N-am dat atenție prezentul, totdeauna am fost captivat de viitor. Eu am loc să mă încarc, unii au autosuficiență, eu n-am așa ceva, sunt ca un burete care absoarbe. Sunt avid după lucruri noi, după oameni noi”, a spus Ovidiu Lipan.

Sunt șanse uriașe pentru un concert aniversar Phoenix, cu ocazia împlinirii a 60 de ani.

Ce veste!

”Va fi Phoenix 60, un concert aniversar. M-a sunat Nicu Covaci, l-a sunat și pe Ioji… Zilele astea. Să ne reunim, îți dau pontul ponturilor. Să facem cu Baniciu, cu Mani Neumann, să ne reunim, formula ”Cantafabule” care a pregnat după 1975 formația. Bine că suntem în viață! O să auzi sound-ul original.

Mai mult nu pot dezvălui fiindcă trebuie făcute niște contracte.

Și Mani Neumann s-a întâlnit de câteva ori cu Nicu Covaci în Spania”, a dezvăluit ”Țândărică” în cadrul podcast-ului.

Citește și

Siguranță și încredere: Peste 60 de polițiști din Cluj au fraudat voucherele de vacanță