Ovidiu Burcă ridică o problemă: „Cineva trebuia să-l învețe”

Eșecul lui Dinamo în Gruia, 0-4 cu CFR Cluj, vineri seară, a trecut în plan secund după ce s-a viralizat ipostaza cu Andrei Nicolescu pozându-l pe Eugen Voicu cu trofeul Cupei României în fața vitrinei ce amintea performanțele „feroviarilor”.

Ovidiu Burcă îl apără pe Eugen Voicu: „E la început în fenomen”

Unul dintre oamenii ce au influențat sosirea acționarilor Red&White în conducerea grupării dinamoviste, Ovidiu Burcă, a venit cu o altă versiune.

Fostul antrenor al „câinilor”, plecat de la echipă la finele lunii noiembrie, nu l-a pus la colț pe Eugen Voicu, încercând să explice de ce oficialul roș-albilor nu a realizat impactul unei imagini. Dar a lansat ideea că ar fi trebuit ca el să fi fost avertizat de reacția ce va urma după o asemenea fotografie, inclusiv de către Andrei Nicolescu!

„Lucrurile astea la noi capătă o dimensiune atât de mare. Pentru mine sunt de înțeles, pentru că Eugen Voicu e un om care încă învață ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă fotbalul. Așa cum îl cunosc eu, buna-credință nu i-o poți pune la îndoială.

Aș analiza mai mult ce a livrat din punct de vedere organizatoric și financiar și mai puțin poza asta. Într-adevăr, poate că e o eroare de marketing, dar Voicu nu poate fi acuzat sub nicio formă, face niște lucruri în cunoștință de cauză.

E la început în fenomen, în viața clubului, probabil ar fi trebuit să aibă pe cineva pe lângă el să îl învețe ce e bine să facă și ce nu, din punctul de vedere al imaginii și comunicării. Trebuie ținut cont că a fost o fotografie făcută pentru uz personal”, a spus Burcă pentru DigiSport.

Cum s-a apărat Eugen Voicu

„Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori “Dinamo București” reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie.

Treaba mea este ca Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant”, a reacționat Eugen Voicu.

Andrei Nicolescu, prima reacție: „E o fotografie, ce vi se pare incredibil?!”

Vineri noapte, după ce fotografia a fost publicată și a împânzit mediul online, Andrei Nicolescu a avut o primă reacție.

”Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu trofeul Cupei României, pe care era scris și Dinamo București. Ce vi se pare incredibil? E o fotografie. Fotografiile sunt amintiri, nu știu cum le interpretați dumneavoastră.

Nu vorbiți la plural, e doar o poză. I-am făcut lui Eugen o poză, că a vrut o poză cu acel trofeu”, a reacționat administratorul special.

Citește și

În ce condiții poate fi Dan Bittman candidatul AUR pentru Primăria Sector 1