--> -->

Ovidiu Burcă, replică pentru Valeriu Iftime: ”Pune presiune pe ai lui, nu pe noi”

Ovidiu Burcă, 43 de ani, antrenorul lui Dinamo, este pregătit pentru partida cu FC Botoșani de mâine seară. Meciul este de la ora 20:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Ovidiu Burcă a prefațat duelul Dinamo – FC Botoșani: „Va fi un meci de luptă”

„Ne va aștepta un meci mai dificil decât pare la prima vedere, întâlnim o echipă cu jucători cu calitate, cu un antrenor care cunoaște bine mediul de acolo. Marius Croitoru a realizat lucruri foarte frumoase la Botoșani, acum încearcă să formeze o echipă competitivă, la fel ca noi. Nu îi e ușor, deși a adus mulți jucători noi, cu mare calitate.

Ne așteaptă un meci dificil pentru că și ei sunt în criză de puncte. De asemenea, eu simt că echipa mea e de la zi la zi mai bine, jucătorii care au venit au crescut foarte mult nivelul lotului, intensitatea în antrenamente, iar din acest punct de vedere suntem pe drumul cel bun.

Va fi un meci de luptă, de angajament, trebuie să fim foarte concentrați. Încercăm să controlăm jocul, ne dorim ca suporterii să aibă răbdare și să ne susțină din primul până în ultimul minut”, a declarat Burcă.

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – FC Botoșani: „Iftime a pus mai multă presiune pe echipa lui”

Întrebat despre declarațiile făcute înainte de meci de Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului care nu concepe să piardă cu Dinamo, Burcă a replicat: „Pe noi nu ne descurajează ce a spus. Poate să spună ce dorește dumnealui, nouă nu ne rămâne decât să aratăm pe teren că lucrurile nu stau chiar așa. Ce a declarat pune mai multă presiune pe echipa lui, nu pe noi”.

”Va fi un meci greu, dar dacă mă bate și Dinamo, mă bate și Galațiul, înseamnă că nu am față de Liga 1, că ar trebui să-mi văd de altele sau să fac altceva în clubul ăsta. Ar însemna că ceva este în neregulă, că nu e bun antrenorul, nu am lot bun sau pur și simplu atât pot oamenii, iar atunci ar fi nevoie de schimbări.

În momentul ăsta nu este atât de grav, dar sigur, mă duc la Dinamo să-i bat, nicidecum să mă «execute» Dinamo. Dar știți că fotbalul nu este așa ușor. Oamenii au spectatori, este o emulație acolo, iar dacă ești neatent, iei un gol prostește, îți mai dă arbitrul cu VAR-ul în cap…”, a declarat deunăzi Valeriu Iftime.

Citește și

Anda Adam și-a pierdut toate conturile de Instagram și spune că și mii de euro: „Strigător la cer”.