--> -->

Ovidiu Burcă rămâne optimist: ”Avem șanse foarte mari la play-off”. Condiția

Dinamo va mai juca 3 meciuri în sezonul regulat: Unirea Constanța (a), Șelimbăr (d) și Poli Timișoara (a).

Astăzi, a remizat, scor 0-0, cu echipa secundă a Farului, după ce ieri echipa lui Ovidiu Burcă a pierdut, scor 0-2, în partida cu Unirea Slobozia.

”Câinii” sunt pe locul 8 în Liga 2, cu 24 de puncte în 16 etape. Locul 6, ultimul care duce în play-off e ocupat de Gloria Buzău (26 de puncte).

”Suntem mai buni ca echipă și ca grup”

”O perioadă cu bune și rele, cred că am acumulat, suntem mai buni ca echipă și ca grup. Întotdeauna îmi doresc să facem cantonament unde avem condiții, teren cu iarbă, climă bună, ne-am adaptat, sperăm că pe viitor să avem posibilitatea să facem asta.

Mai sunt trei etape, speranțele sunt mult mai mari față de cum am început, suntem la doi pași de play-off. Dacă vom câștiga aceste 3 etape, vom avea șanse foarte mari”, a spus Burcă.

”Am fi dezamăgiți”

”Trebuie să rămânem concentrați, să rămânem în formă maximă, sunt trei finale și sperăm să intrăm în play-off. Nu ne gândim la aspectul financiar, este o situație specială, dacă ne-am gândi la stimulente financiare, am fi dezamăgiți, ne gândim la joc și la ce putem face noi.

Mai avem un ultim meci, cu Brașovul, încercăm să găsim un teren de iarbă, am jucat cu ei în ultima etapă, și-au îmbunătățit echipa, va ieși un meci bun și va fi un test bun înainte de prima etapă”, a mai zis antrenorul roș-albilor.

Citește și

Cătălin Țîră nu a jucat în ultimele două amicale: ”Sperăm”