Ovidiu Burcă nu pleacă, dar anunță: ”Se va trage linie, începând cu mine”

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul „câinilor”, a declarat după derby-ul în care echipa sa a fost gazdă că avea așteptări mai mari de la o parte dintre jucători.

Ce l-a dezamăgit la jucătorii săi

„Am ajuns și în vestiar. Sunt dezamăgit că unii jucători nu au avut curajul pe care ar fi trebuit să îl aibă. Nu înțeleg de ce. Sunt dezamăgit că nu am făcut un meci grozav, dar am avut niște situații clare. E o amărăciune, am avut suporterii lângă noi, ne-au susținut.

Avem și jucători accidentați, suspendați. E aceeași poveste. Ahmed Bani și Dennis Politic au iuțit puțin jocul, am dus mingea spre poarta adversă, dar fără să concretizăm.

Am încercat tot timpul să aduc în teren jucători cu calități, ofensivi. Poate mă așteptam la mai mult. Ne trebuie mai multă forță, calitate la centrul terenului.

Astăzi, dacă mă întrebați, sunt destul de epuizat. Am avut așteptări mari de la meciul acesta. Vedem în viitor ce se va întâmpla. Epuizat în sensul că e o serie neagră de rezultate, o situație deloc ușoară.

Știam că va fi așa, dar parcă e și o energie negativă. Nu îmi aduc aminte două meciuri la rând să folosesc aceeași echipă”, a spus Ovidiu Burcă.

”Nu se scufundă corabia pentru mine”

Ulterior, la conferința de presă, Burcă a continuat: „Nu se scufundă corabia pentru mine, nu țin de scaun. Avem o lună să demonstrăm că merităm să mergem înainte. Se va trage o linie începând cu mine.

Știți că îmi respect foarte mult jucătorii. Indiferent de analizele pe care le facem, nu voi vorbi public. Așteptăm să vină pauza și să vedem care sunt cele mai bune soluții. Încerci să faci lucrurile din mers, dar când pierzi, mai ales la un club precum Dinamo, se pierde din energie.

Nu vorbesc, nu voi vorbi niciodată, de liste negre. Tot cu acești jucători trebuie să termin anul”.

Citește și

Fostul consilier al lui Dan Barna distruge USR: ”Pe centura politicii”