Ovidiu Burcă, mesaj pentru fani: ”Putem întoarce situația”

Dinamo – FCSB este duminică seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională, derby-ul fiind prevăzut pentru etapa a 17-a a SuperLigii interne.

Peste 20 000 de fani dinamoviști sunt așteptați la stadion, iar jucătorii și Ovidiu Burcă promit că vor încerca remontada. ”Câinii” au adunat zece etape la rând fără victorie.

Mesajul lui Burcă: ”Știm ce bucurie”

După aproape două săptămâni de antrenamente, Dinamo trebuie să arate altceva cu FCSB. Este conștient și Ovidiu Burcă, antrenorul atât de contestat de către fani. Primul derby, cu FCSB, l-a pierdut în vară, 1-2, la ”Arcul de Triumf”.

”Săptămâna derby-ului era una din cele mai intense săptămâni. Totul era la cote maxime. Îmi aduc aminte că în săptămâna aceea intensitatea era la un nivel incredibil, toți ne doream să jucăm. Știam ce bucurie putem oferi fanilor să câștigăm împotriva rivalilor. Nopțile erau puțin mai agitate, știam cât de mult își doresc fanii să ieșim victorioși.

Mesajul meu pentru fani… Avem nevoie de ei alături de noi, împreună putem întoarce situația care nu este cea mai plăcută, nici pentru noi, dar nici pentru ei. Îi așteptăm în număr cât mai mare, facem tot ce depinde de noi pentru a-i face fericiți”, a transmis Ovidiu Burcă prin pagina oficială a clubului.

Ce spun Politic, Ilic și Ghezali

”Este o săptămână în care încercăm să ne pregătim cât mai bine posibil, știm ce înseamnă un derby. Încercăm să ne facem cât mai bine temele, să fim pregătiți la ora de start a meciului.

Avem nevoie foarte mare de ei, suporterii sunt foarte importanți, în orice meci, mai ales în derby. Deși nu suntem într-o situație foarte bună, avem nevoie de ei la stadion, sperăm să îi vedem în număr cât mai mare”, a spus și Dennis Politic.

Christian Ilic a completat: ”Un meci foarte important, cu siguranță vom fi gata. Fanii ne împing de la spate, în aceste meciuri cu atât mai mult, avem nevoie de ei și sunt convins că vor fi alături de noi”.

Lamine Ghezali speră să spargă gheața: ”E un meci important pentru noi, dar și pentru fani, pentru că este un derby. Cred că nu doar eu, toți fanii, jucătorii, vor revanșa, sunt nerăbdător să joc. Îmi aduc aminte și anul trecut când erau mulți fani pe stadion, ne-au dat tot sprijinul, e foarte important să simtă că suntem aici să luptăm. Ei pot fi al 12-lea jucător, sper să vedem un stadion plin să ne susțină”.

Citește și

Pamela Anderson l-a refuzat pe Codin Maticiuc: ”Nu suntem în aceeași galaxie”. Ce ofertă uriașă a fost