Ovidiu Burcă: ”La Dinamo dormi cu presiunea în pat”

Ovidiu Burcă a susținut azi o conferință de presă și a transmis gândurile sale înaintea confruntării cu Oțelul Galați, de vineri seară, de la stadionul ”Arcul de Triumf”.

Antrenorul dinamovist joacă împotriva formației dunăerene, al cărei director sportiv a fost în 2015.

Aprecieri pentru Dorinel Munteanu

”O partidă destul de dificilă, întâlnim un adversar foarte bun, condusă de un antrenor foarte bun, experimentat, organizat, probabil cel mai titrat de la nivelul ligii secunde, un tehnician care a fost campion în România. Oțelul are jucători cu experiență și la nivelul Ligii 1, nu doar în al doilea eșalon. O echipă care are un joc pragmatic, care are și forță fizică.

O echipă bine pregătită se poate conduce și de la hotel. Va fi un stadion arhiplin, poți interveni foarte puțin în timpul jocului. Da, nu ești la marginea terenului, să simți lucrurile așa cum răceala televizorului schimbă percepția. Dar Dorinel Munteanu este în al doilea an la Oțelul, și din fața televizorului poate lua decizii importante la schimbări”, a declarat Burcă.

”Nu ar fi o dramă să nu promovăm”

”Suntem pe o pantă ascendentă. La Dinamo dormi cu presiunea în pat în fiecare noapte. Nu pot spune că este o presiune aparte, dar fiecare punct este important. Nu ne mulțumim doar cu prezența în play-off, vrem să promovăm în actuala ediție.

Echipa aproape la zi cu drepturile salariale. Nu mai avem nicio preocupare privind acest aspect. Știu că oamenii ce-au venit la Dinamo au sosit cu un plan concret pentru însănătoșirea clubului, credem că vor reuși în demersul lor. Un hop important va fi ca planul de reorganizare modificat să treacă de Adunarea Creditorilor, vineri.

Forța lui Dinamo stă în cea a grupului. Dacă nu vom promova, nu va fi o tragedie, înseamnă că n-am fost pregătiți. Dacă vom promova, va fi o bucurie imensă. Avem spirit, am înțeles ce înseamnă presiunea tricoului, a istoriei, a clubului, avem un drum pe care vom continua”, a mai subliniat antrenorul roș-albilor.

Citește și

Rareș Bogdan, audiat ca martor la DNA în dosarul măștilor neconforme MApN – Țuțu – Pițurcă