--> -->

Ovidiu Burcă la Dinamo: ”Abia atunci”

Dinamo e forțată de timp să-și instaleze un antrenor principal, iar toate indiciile duc către numele lui Ovidiu Burcă (42 de ani), cel care sezonul trecut a stat pe banca celor de la CSM Slatina. Totuși, mutarea depinde de un amănunt esențial.

Care e situația din teren

”Câinii” încă nu și-au numit un administrator special, iar instalarea unui tehnician nu se poate realiza fără acest lucru.

Contactat de repoterii GSP, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a fost ferm: „Până nu vom avea un administrator special, nu va fi niciun antrenor!”

Cel mai probabil, Ovidiu Burcă așteaptă instalarea lui Vlad Iacob în această funcție, afaceristul și Burcă purtând deja o rundă de negocieri cu oficialii dinamoviști. Ovidiu Burcă a oferit o reacție în această seară, în care a confirmat tratativele cu Dinamo, infirmând însă că a ajuns la un acord cu „haita”.

”Nu am semnat absolut nimic”

”Au fost niște discuții astăzi, dar lucrurile nu sunt clare. Nu pot confirma că sunt antrenorul lui Dinamo, pentru că nu am semnat absolut nimic. Am vrut să văd exact care e situația clubului, am avut o întâlnire și cu reprezentanții DDB, dar și cu reprezentanții administratorului judiciar.

Lucrurile sunt încă un pic departe de a fi aranjate. Ar trebui să se numească un administrator special, iar de acolo lucrurile trebuie să intre în normalitate. Vedem zilele viitoare ce se va întâmpla”, a declarat Burcă, pentru GSP.ro.

Revenit în tainele antrenoratului după ce o bună perioadă a fost conducător la Rapid, Burcă e pregătit să o preia pe Dinamo, un club important din cariera acestuia. Transferat în Ștefan cel Mare în 2002, alături de alte nume celebre din ”lotul Nețoiu”, Ovidiu Burcă a cucerit cinci trofee la Dinamo, un campionat, trei Cupe și o Supercupă.

Vlad Iacob ar putea deveni noul administrator special la Dinamo

Vlad Iacob este unul dintre oamenii care caută soluții pentru salvarea lui Dinamo, împreună cu administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu. Despre Vlad Iacob se spune că ar fi chiar omul-cheie implicat în vânzarea formației care a retrogradat în Liga 2 și ar urma să fie numit administrator special, în locul lui Iuliu Mureșan, care a renunțat la funcție.

Vlad Iacob este fiul omului de afaceri Dorin Iacob, fost apropiat de-ai lui Traian Băsescu, în prezent analist politic. El a discutat cu Ovidiu Burcă, antrenorul vehiculat că ar urma să preia conducerea tehnică a „câinilor”.

Citește și

Elena Ceaușescu, uluită de un mare artist român: ”Nicule, tu auzi ce zice ăsta?!”