--> -->

Ovidiu Burcă, ideal pentru șefi: „Aceștia sunt până la iarnă”

Dinamo este pe locul 11 în acest moment, după 8 etape scurse de la startul campionatului.

Și după anunțul de la începutul săptămânii, când Tribunalul București a validat noul plan de reorganizare modificat, și ieri, în cadrul conferinței de presă la care a participat conducerea grupării, s-a dezbătut și subiectul legat de noi transferuri, iar Ovidiu Burcă și oficialii au mers pe aceeași linie.

”Câinii” au transferat 9 fotbaliști în mercato estival: portarii Golubovic și Began, fundașii Costin, Homawoo și Lucas, mijlocașii Ilic și Politic, atacanții Goncalo și Abdallah.

Ovidiu Burcă i-a anunțat și pe fani, și pe jucători: „La iarnă vom face o evaluare”

Antrenorul Ovidiu Burcă nu a pus presiune pe conducători pentru a solicita noi transferuri, în ciuda mesajelor în cascadă ale suporterilor, în mediul online, care mai cer jucători în ”haită”.

”Echipa este încă în formare, până când jucătorii se vor cunoaște între ei. Noi trebuie să îi cunoaștem, să vedem cum îi integrăm cât mai repede în filozofia noastră de joc.

Cred că până la iarnă ne focusăm pe lotul de jucător și scoatem maximum. La iarnă vom face o evaluare și vom vedea ce vom face, cum vom sta financiar, cel mai important pentru club și Dinamo este sănătatea societății. Nu am pus presiune mai mare pe club, dar la un moment dat, când se vor așeza lucrurile, vom cere și noi, din staff-ul tehnic, mai mult”, a declarat Ovidiu Burcă în cadrul conferinței de presă.

La zi cu salariile

”Cei care au fost anul trecut au dat feedback pozitiv și a fost mai ușor să aducem jucători în această vară. Avem o problemă de țară, dar cred că din acest punct de vedere am schimbat percepția în ceea ce privește cum respectăm jucătorii.

Sunt salarii plătite la zi, avem toate facilitățile, oferim cele mai bune condiții și există interes pentru jucători să vină alături de noi”, a comentat antrenorul de 43 de ani.

În trecut, au existat probleme mari financiare la echipă, cu salarii neachitate pe mai multe luni.

Citește și

Ministerul Familiei, propus pentru desființare. Soluție inedită pentru scoaterea din Guvern a unui ministru