--> -->

Ovidiu Burcă e supărat: ”Eu am încercat să-i înțeleg pe toți”. Sfaturi pentru Bani

Dinamo a pierdut prima etapă de la revenirea în Liga 1, 0-2 cu Universitatea Craiova.

Dinamo n-a arătat rău în fața Universității Craiova, dar Ovidiu Burcă vrea mai mult de la elevii lui. Antrenorul a adus în discuție și problemele interne din club.

Ovidiu Burcă, după impactul cu SuperLiga: „Încerc să dau soluții la situația actuală”

„Când pierzi, sentimentul nu e unul plăcut. A fost și un moment psihologic, ratarea acelui penalty. Impactul cu prima ligă e imens, sunt jucători capabili să decidă partidele, cum a fost azi Mitriță. Avem o echipă nouă, fotbaliști cu decalaj de pregătire. Avem nevoie de timp, dar știți cum e la noi, mai greu cu timpul.

Cred că am arătat că am făcut meciuri bune împotriva formațiilor din prima ligă, în Cupă, anul trecut. Ăsta este stilul nostru de joc, am pierdut, ne arată niște lipsuri din joc. Trebuie să le rezolvăm rapid.

Încercăm să facem lucrurile din mers. Nu e cea mai fericită variantă pentru mine ca antrenor, am încercat să înțeleg nevoile clubului, acționarii, pe toată lumea. Încerc să dau soluții la situația actuală”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport.

Burcă a comentat și penalty-ul irosit de Ahmed Bani: „Să mai exerseze”

„Ahmed Bani este unul dintre jucătorii care a mai bătut penalty-uri și a transformat. Avem o listă de 3 jucători, cel care își asumă, el execută. Ahmed a făcut-o bine de obicei, astăzi n-a fost inspirat. Se întâmplă, au ratat și fotbaliști mai mari. Are și el de învățat, poate trebuie să mai exerseze, să mai pună forță. E diferență la Liga 1”.

Mi s-a părut că Ghezali începuse să piardă din intensitate, am introdus jucători cu prospețime. Are nevoie de ritm, chiar dacă n-a făcut un meci rău. Ați văzut unii dintre jucătorii noi și astăzi, doar pe Politic nu îl puteam folosi până acum, nu i-a venit cartea verde.

Sunt 24 de ore în care trebuie să reflectăm asupra meciului de azi, apoi ne pregătim de meciul cu FCSB. Jucători cu ritm, probabil cei mai talentați din Ligă Trebuie să ne refacem forțele”, a comentat Ovidiu Burcă.

Citește și

Raed Arafat: „Anul viitor, și mai cald”. De ce nu se dă RO-Alert pentru caniculă