--> -->

Ovidiu Burcă e conștient de prezent: ”S-a cam epuizat”

Ovidiu Burcă, 43 de ani, este sub presiune maximă la Dinamo. Doar 10 puncte în turul sezonului regulat la revenirea în primul eșalon, suporterii sunt furioși și cer, printre altele, demiterea antrenorului.

Tehnicianul are sprijinul total al lui Andrei Nicolescu, cel puțin încă o lună. Dar este conștient și Ovidiu Burcă de faptul că fanii nu vor accepta la nesfârșit situația.

”Nu vreau să par arogant, nu simt presiune”

”Cu UTA am făcut o partidă bună, unele mici inexactități și o decizie confunză a făcut că echipa să nu aducă puncte. Cred că am trecut prin foarte multe împreună cu acest lot de jucători, am trecut prin toate etapele, este momentul să strângem puncte.

Nu simt nici un fel de presiune din punctul de vedere al criticilor, nu vreau să par arogant dar sunt unele critici de la oameni de care trebuie să țin cont, altele din partea unor oameni care nu au antrenat sau au antrenat mai puțin și nu ajung la mine.

Am spus-o după meciul de la Oradea că pentru mine nu a fost ușor. Și nu sta în caracterul meu să renunț”, a declarat azi Burcă la conferința de presă.

Luna viitoare, se trage linie

La Craiova vom întâlni un rival clasic, vă fi un stadion arhiplin și trebuie să facem o partida foarte buna acolo, trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o cu UTA .

Printre jucători este un semntiment de frustrare și multa suferință simt că i-au unit acest sentiment, din aceasta cauza cred că echipa vă fi în creștere, ne-a ajutat și minicantonamentul de la Oradea , își doresc foarte mult să iasă din pasa asta și să obțină victoria.

Cu cei din conducere discut în mod regulat, nu am discutat în mod specific, este o perioadă pe care trebuie să o traversăm, probabil la începutul lui decembrie vom avea o discuție deschisă și vom vedea ce se va mai întâmpla.

Cred ca trebuie sa adunăm puncte si tot ceea ce spuneam despre proces si timp s-a cam epuizat”, a mai spus antrenorul, aflat la primul său sezon în Liga 1.

Citește și

Toni Grecu despre secretul unei căsătorii lungi: ”Să faci pasul în lateral”