--> -->

Ovidiu Burcă după o nouă înfrângere: ”Eu rezist!”

UTA – Dinamo, 2-1, chiar dacă echipa lui Ovidiu Burcă a deschis scorul după reușita lui Politic. Micovschi și Freitas au întors scorul.

Burcă a acuzat arbitrajul!

Ovidiu Burcă a acuzat la final arbitrajul, susținând că nu se putea acorda penalty în prelungiri după hențul lui Homawoo. La DigiSport, fostul arbitru internațional Marius Avram a declarat că penalty-ul dictat după intervenția VAR a fost corect.

”Rușinos! Total anapoda acel penalty, care nu se impunea. E total împotriva jocului, a spiritului jocului, ceea ce s-a întâmplat la faza aceea este rușinos.

Trebuia să câștigăm, am avut joc solid. Puteam face 2-0 sau 2-1, am încheiat prin a face un cadou celor de la UTA, un penalty… Nu putem stopa căderea asta.

Nu am prea multe lucruri ce să reproșez echipei, ca disciplină, ca implicare. Am avut multe ocazii, nu înscriem, ne lipsește luciditatea. Plecăm la București cu un rezultat nemeritat. Nu-mi place să vorbesc de noroc, dar este o karma pe care trebuie s-o plătim.

Am luat goluri de la 30 și ceva de metri, din șuturi deviate, e o karma pe care trebuie s-o plătim… Vedeți cum am pornit această campanie. Nu vreau să găsesc alibiuri, ies în față și-mi asum. Vedem că există și anumite aspecte obiective pentru care suntem aici.

Burcă vede ”un spirit” la Dinamo

Acesta este spiritul, de acum înainte să nu coborâm sub acest spirit.

Nu am avut nicio discuție cu șefii… Nu sunt omul care să renunț, Dinamo m-a învățat să nu renunț. Cred că vedeți că nu suntem cu mâinile sus. Dacă domniile lor consideră că eu sunt principalul vinovat, eu mă dau la o parte.

Eu rezist! Niciodată de când m-am apucat de sport, nu am obținut ușor lucrurile, totul a venit cu suferință, așa am atins toate obiectivele”, a declarat Burcă la flash-interviul de după partidă.

Citește și

Mihai Mărgineanu vehement cu Elena Lasconi: ”Stalin mai zicea asta”